Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapad je uvijek spreman za "fair" borbu kada imaju prednost, ali kada se pojavi neko jači, e tu nastaje problem.
Ljudi lete u svemir a mi čuvamo ovce i uzgajamo krastavaca i maline. Šta bude od onakve države da bi 20 begovski familija opljačkali narod i državu. Sjeme im se zatrlo.
Super reklama. Taman me podsjeti da nikad ne kupim Hisense, ne instaliram TikTok niti mi pada na pamet da plaćam preko AliPay !!!!
kada kupiš njemački grundig, bosch ili miele a on proizveden u kini.... sto hoce reci kinezi dominiraju vec 15 godina
Kinezi su trenutno najpametnija nacija na svijetu. Kod njih nema afera sa respiratori niti ko smije poskupiti namirnice mimo drzavne direktive. U BiH bi napravili procvat ekonomije da iznajmimo 4 kineza umjesto 144 ministarstva za izlezavanje.
Únete a los grandes Illuminati hoy y hacerse rico y famoso. ¿Estás buscando sabiduría y conocimiento ? ¿Es usted un hombre / mujer de negocios, pastor, político, músico, médico, futbolista, estudiante? Vos si quiere ser un artista o actor famoso (e t.c) a través, conviértete en miembro hoy y recibe la suma de $ 300,000 dólares semanales con un carro whatsapp +919619915236
znači Kina preuzima, mic po mic dok se kolju ameri i rusi.
Sad odmah neka Ameri uvedu sankcije Evropi, jer kako nesto moze proci bez njih i njihovih kompanija 🤪
Hisense se reklamira prilicno dobro obzirom da to pratim, cak i kod amera u Nascar-u kao jedan od glavnih sponzora.Ono sta meni osobno za sad ne pase je kvaliteta. Kupio nov TV i nakon 2g su se pojavili prvi pixeli i 3,4 linije na donjem djelu, procesor je strasno spor tako kad prebacis traje podosta. Prelazim na Samsung ili Philips sto se tice TV-a.
Mrsss koronasi jedni
ovi daju gananciju na televizore u trajanju 5 godina
valja li cemu ovaj hisense?
Pa bas kao i sto su virus pustili u svijet
Hoce da pojedu zemlju, ali Neko ima drugi plan.
Preko drustevnih mreza i googla kompanije znaju sta mislimo. Sa AI friziderima, i kuhinjama znace koliko grama cega jedemo.. i na kojoj temperaturi i kako dugo kuhamo... aman jarebi..