Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je Rumunija od najsiromašnije države u Evropi dobila status evropske Silikonske doline --------------------------------- TAKO STO JE ISELILA VISE OD POLA RUMUNIJE U ZAPADNE ZEMLJE?
To je pola istine, posebno ako znaš da su najviše iselili u italiju i španiju, stoga to baš i nisu neke privlačne zapadne zemlje kao njemačka, francuska i zemlje beneluxa.
@AtilaBicBozi Zapadna Europa puna Rumuna i Bugara. Cijela naselja su zauzeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudima po najvecoj zimi nije mrsko 30 dana provest napolju protestvovati, a mi to znamo samo iza tastature.
što će vam se ovaj "razvoj" obiti o glavu...
Ali zato sve ove drzave ispred nas nemaju "konstutivne narode u ustavu". Ko jebe njihova bogatstva i blagodati kad u njih svako moze moze da bila politicara koji nije njihove vjeroispovjesti. Merak ti je kad ti sam sebi Bakira a ne moze ti ga izabrat Ivo ili Marko. :)
takvim version 1.0 soon
Najjeftinije područje u Evropi za poslovanje i sa najmanjim porezima, zašto da ne?
Tako što Rumunije ne školuje 10000000 pravnika i ekonomiska godišnje, i zato što samo jedan univerzitet godišnje izbaci na tržište više IT stručnjača nego što ih je u BiH sveukupno zaposleno. Što se tiče interneta imaju daleko najveće brzine i najnize cijene u evropi.
Za pocetak naucite da nije u pitanju silikon nego silicij ili silicijum
Bas me nasmija , ovi sto pisu kao da su izasli iz one epizode LZN silikon je silikon a sad jel za prozore ili grudi neko mora biti majstor.
Kolko tek djikani imaju ovih silikons
Rumunija ima najveci izvoz kurvi u Europi
Kako? Nisu imali "lidere" koji su tražili i oko sebe skupljali podobne, a sposobne otjerali u 3pm!
Jbte Dzibuti i Kongo ispred nas hahahaha.Moramo se boriti da ih prestignemo.Hajmo malo jos da budemo veliki bosnjaci,srbi i hrvati.Cjeli svijet nam se smije kako i ne bi
Naj bolja industrija, proizvodis i prodajes proizvod koji te ne kosta nista da kopiras / dupliciras. Znaci ulaganje samo pameti a nema potrebe ikakava sirovina
plus imaju ekstra brz internet za vrlo malo novca.
Ovo što je napisano je tak 10 % stvarno jer je ona još bolja. imate grad Jaši na kraju Rumunije koji je isto čudo na čudima i super se razvija. Tako da ovo je totalna istina samo još treba ovdje dodati i napisati.
--- ispred BiH nalaze po nezaposlenosti se samo države Džibuti i Kong Da ne bi Klix bio proglašen nepoželjnim medijem u dijelu teritorije pod kontrolom IZ BiH, potrebno je naglasiti da se radi o zastarjelim podacima i da je hazreti Bakir nakon 2015 već zaposlio 43 000 Bošnjaka, sa već jasnim ciljem da će do Oktobra 2018 zaposliti OBEĆANIH 100 000. Mojsije Jevrejima obećao zemlju, čekali vjernoi strpljivo 3300 godina, AL DOČEKALI. Bošnjaci, lijepi SABUR i nakon 2018 :)