Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi turizam je dodatno, ali zivi se od znanja. od fabrika, proizvoda ...? sta je vama populisti jedni, nema 500e za noc od nekih arapa
Male drzave i mali narodi zive od usluznog sektora.
@gooUser1609459747 pa de otvori ti fabriku onda. kako ste debilni, nije realno. kome ćeš prodavat proizvod ako nemaš tržište, somino?
Jos kad bi bili putevi bolji.... i da mostovi nisu grohnuli...
Obavezno u ponudu uključiti krstarenje Sprečom sa pogledom na koksaru
A gdje je ozbiljno skijalište na Konjuhu?
Trebali bi barem uvest u gps te staze ja sam bio na Konjuhu i nisam mogao nac taj vidikovac, ipak prelijepo je bilo setati tom planinom.
Koga vi ba lazete? Pa daj da vidimo koju fotku tog turizma
Nigdje brojeva o posjetama, noćenju...čim je općenita priča, znači da nema ništa od toga
Ja se samo nadam d aneće biti nastradalih od mina. Mladi su avanturističkog duha vole da zalaze svugdje, istražuju. Treba imati i to na umu da je u proteklom ratu posijano dosta tog materijala pa eto ne bi bilo loše pripazit se. Like ko misli isto kao ja.
Ne u basamake
Turizam je završio karijeru. U autobus, voz i avion ubuduće samo vakcinisan, testovan i onda slobodan put.
Ja kako vidjeh boga mi je pandemija najbolje pogodovala Neumu 🤷‍♂️
Konjuh treba asvaltirat
Dok citas tekst steces dojam da je Davos jedno 50 km odavde.
@BanAjdzent007 Reci to ovome sto je pisao tekst i hvalio se hotelima i infrastrukturom. A sa Konjuhom sam odrastao i poznajem tu planinu kao svoj mali prst.