Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, situacija u turizmu zbog nedolaska Kineza je katastrofalna. To će biti udar na budžet. Svih 20.000.000 Kineza na godišnjem nivou, koji su redovni gosti u BiH od rata do danas, otkazali su aranžmane. Očekuje se direktan gubitak od dvadesetak milijardi KM, a indirektan se kreće oko trideset milijardi.
svi gube ne samo mi...
tako da ostajemo na istom nivou
Koji ce nam. Ti ljudi na havi žive. Kafe ne popiju a kamoli da sta pojedu...
Ko da se zavisi samo od Kineza. 🤣
Pusticu suzu
pusti
Pa sta ako su otkazali? Propast ce sve sto su kinezi otkazali.
Ma dovedi ih samo nek trose pare a viruse cemo prebolovati
Ovaj virus će promijeniti svijet.
Da su došli turisti iz tih zemalja ovdje ih sigurno ne bi dočekali raširenih ruku. Ako bi prošli sa premlačivanjem srednje kategorije bili bi sretni...
Bitnije je zdravlje u svakom slučaju.
A jesu se I digli hodati kao da je svijet njihov
E eto mi ko Bahami pa ce nam udariti na ekonomiju.
ne znam kad je od '92. na ovamo situacija u BiH bila normalna.