Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su pare od putarina, prodaje goriva??? Sta je ovo sve na kredit a od prikupljenog novca iz gore navedenih izvora mogao se cijeli autoput zavrsit??
@Zeljocity Sve te pare trose na administraciju, jer imaju previse ljudi u drzavnim institucijama, moraju pokriti nekako troskove....
@Zeljocity Dižemo kredite koje vraćamo parama od akciza i putarina. I kamate, naravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
aj pokaži bruku od puta Tuzla - Sarajevo !
Prije če napraviti most na Pelješcu nego ovo . Mene uglavnom interesuje da kad idem u orebić ne moram 3 puta prelaziti granicu , tamam izađeš iz Tanzanije valja opet ući pa opet izaći .
A pare od akciza završe u stranačko-lopovskim udruženjima.
vratite još voz za ploče i biče ekstrica
Magistrale, Magistrale. Vijest zbog jE6EnE magistrale. Koliko trebalo se dodati da se napravi autoput? Nije puno.
muka vam kad grade, muka vam kad ne grade...
ovdje su se komotno mogle jos dvije trake puknut
Uglavnom puna linija i opet klackanje za kamionima sa celavim gumama koji su uz to pretovareni!!
@Idol ko da pune linije u ovoj zemlji iko poštuje. I autobusi pretiču na punoj liniji.
@Idol sirotinjo je l to nemaš za mašinu od 170+ KS, pati se sa 80KS šta da ti radim
Ima li ista kod nas da nije na kredit? Ko ce odgovarati za ovolike milione koji su vjerovatno ukradeni? Meni je nevjerovatno kako se stotine miliona eura kredita uzima a da niko od naroda se i ne pita ko ce to sve vratiti i kako?????
Zna li iko koliko je kilometara puta napravljeno
NAS i dzamija u Neumu 70 miliona !!!
Fino,samo cekam kada ce BUDALE krenuti preticati preko pune linije i ginuti jer mi se ovo ipak cini preusko za jednu jacu saobracajnicu koja se je morala razdvojiti izmedzu smherova voznje
Autoru videa samo savjet: Odabrao si muziku kao da je dan zalosti.
ovaj klix je cirkus svega mi, stranica uopste nije sigurna raja brise komentare koji im se ne svidjaju,ali i oni sa klisa zavisi ko radi i u kojoj smjeni,totalno neprofesionalno,a klix zivi i zavisi od komentara!
Cesta izgleda odlicno sto jest jest.