Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'ajde jusko,znam da je teško naviklo se na dobre pare a nan nerad, mrš sa funkcije ministra, gubitnici ste, silazi sa vlasti. Neka vas smjene, sasvim svejedno ko, samo vi iz esbebeja MRŠ sa funkcija, pošto ste bili vlast kad treba uzeti lovu a opozicija kad se pljuje po vlasti, stoko dvolična, gotovo je i vaše više.
Kina traži listu projekata, a Jusko im kaže da mi toga nemamo, ali pregovora oko toga i da se iniciralo na tome i da smo na dobro putu da to bude uskoro, ali i da se kreće u pozitivnom smjeru i da ide po planu koji će se treba usvojiti. I onda će izaći u našu javnost sa izjavom, da su nam otvoreni putevi ka Kini i da su nam na raspolaganju resursi i sredstva da se krene TO, aludirajući na TO misleci na ONO, znamo vec sta.
Niste ludi da im date, pa da sve naprave za 2-3 godine 😂
I sad vi probajte ostat ravnodusni na ovakve brojke... https://www.index.hr/vijesti/clanak/kinezi-u-hrvatsku-zele-uloziti-13-milijardi-eura/2030712.aspx
Cuj listu projekata😂😂😂😂. Znate li vi ljudi gdje ste dosli i sta trazite...
Teretane, borilačkih vještina i planine se uhvati. To ti najbolje ide. Pusti politiku. Zahmet.
Ismire još malo i pa paaa i tebi i tvojoj stranci