Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je informacija KADA je to "za nekoliko dana" i GDJE će se to održati ova konferencija? Ccc... :-)
Netokracija daje toliko prostora i promocije Paypalu koji istrazuje nase ex-yu trziste dok ima daleko vaznijih domacih uspjesnih igraca u sferi payment servisa o kojima ocigledno dovoljno ne znaju i onda djeluje da mi zaostajemo za tehnoloskim razvojem u odnosu na ostatak svijeta. Ko li zaostaje, pitam se... Neinformirani tech entuzijazisti ili domace trziste koje ima zavidne rezultate? Netokracijo, trebali biste manje pisati o 'mlatim_praznu_slamu' projektima fancy poznatijeg naziva 'start-up' i socijalnim medijima te malo vise pisati o realnim dostignucima, domacim tech kompanijama i davati edukativani koristan sadrzaj. Facebook, Microsoft, Skype i slicni nas ne zanimaju.
Evo jos jednog wannabe strucnjaka! Koji su to domaci pandani koji mogu konkurirati PayPalu? Ne postoje ;) Nemoj se blamirati i spominjati PikPay ili nesto slicno ;)
@JedanVamoTamo, PayPal? Ma daj molim te. I ne pricaj mi protiv domacih proizvoda jer ja ih itekako podrzavam. Domace, da, da. Domace! LP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i can't wait!
kakav ecommerce kad nam postari kradu posiljke. jedino koristiti za digitalna dobra, kojih ima malo...