{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jesu li odnosi s javnošću potreba ili nužno zlo?

14.3.2013. u 12:23
0
4
Jesu li odnosi s javnošću potreba ili nužno zlo?
0
Jedanaestu po redu PRO.PR konferenciju, koja se održava u opatijskom hotelu Ambasador, svečano je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora Danijel Koletić.
Istaknuo je kako je organiziranje konferencije za struku već jedanaestu godinu zaredom veliki izazov, ali se svaki puta raduje povezivanju u pokretu s kolegama iz regije. Nakon uvodne riječi, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel prenio je sudionicima svoja iskustva u komuniciranju kroz predavanje ''Jesu li odnosi s javnošću potreba ili nužno zlo''.

U sklopu konferencije koja će kroz tri dana okupiti 180 sudionika svečano će se dodijeliti međunarodna priznanja PRO.PR Awards, posebna priznanja pojedincima i organizacijama koji su svojom vizijom i misijom doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću na području Jugoistočne Europe, ali i šire. Dodjela je na programu u petak, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Priznanja će u kategoriji PRO.PR Awards dobiti 15 pojedinaca, dok je Grad Pula dobitnik priznanja u kategoriji Vision City koja se dodjeljuje gradu u zemlji domaćina konferencije čije je rukovodstvo prepoznalo potrebu sustavnog upravljanja komunikacijama. Ovogodišnji dobitnik priznanja Vision Project, koje se dodjeljuje projektu čija je vizija i misija prepoznata na visokoj međunarodnoj razini, primit će utemeljitelji Burj Khalife, najvećeg nebodera na svijetu koji se nalazi u Dubaiju.

''Ova nagrada utemeljena je da se ne zaborave pojedinci koji svakodnevno u sjeni različitih projekata, događaja, tvrtki ili institucija praktično upravljaju komunikacijama, a s druge strane nesebično na svoj način doprinose razvoju struke odnosa s javnošću'', izjavljuje predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić, utemeljitelj ovog međunarodnog priznanja.

Više informacija o događaju, kao i detaljan program konferencije možete pronaći na www.pro-pr.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: