{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Već 200 prijava za najveću studentsku PR konferenciju u regionu

13.3.2013. u 18:38
34
4
Već 200 prijava za najveću studentsku PR konferenciju u regionu
34
Već 200 prijava za najveću studentsku PR konferenciju u regionu
Do početka druge PR Arene International, edukativne konferencije za studente o odnosima sa javnošću, ostalo je nešto više od mjesec.
Konferencija će okupiti studente iz svih većih univerzitetskih centara regije, a 40 dana do početka PR Arene International organizatori Apriori komunikacije su primili 200 prijava.

Konferencija će se održati u kultnom sarajevskom hotelu Holiday Inn, a eminentni predavači iz oblasti PR-a, medija i marketinga prenijet će svoja znanja studentima i kroz primjere iz prakse približiti studentima njihovu buduću struku. Neki od njih su: Andy McGuffie, glasnogovornik Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini, Melina Kamerić glasnogovornica Al Jazeera Balkans, Danijela Rakić, PR Beogradske Arene, Ksenija Žlof, voditeljica odjela za odnose sa javnošću Croatia Airlines, Zinaida Babović, direktorica sektora za odnose s javnošću Bosnalijeka, Tatjana Novak, direktorica Press Clipping Slovenija i Jelena Ivanović, izvršna direktorica International Advertising Association Srbija.

Pored navedenih predavanja studenti će imati priliku i da prisustvuju panel diskusiji čiji će učesnici biti Darko Soković, direktor centra za nove komunikacije Dokukino, Tomislav Korman, voditelj tima za online komunikacije Vlade Republike Hrvatske, Jasna Matić, iz Komisije Ujedinjenih nacija za broadband i digitalni razvoj Republike Srbije, i Senka Kurt, direktorica informativnog programa RSG radija.

Inovacija na ovogodišnjoj Konferenciji je PR Arena Generator, čiji je cilj da studentima omogući praksu u kompanijama i institucijama kako bi svoja znanja i vještine dodatno usavršili kroz praktičnu primjenu. Partnera ovog programa je vodeći bosanskohercegovački portal za zapošljavanje Posao.ba.

Više informacija možete pronaći na web-stranici projekta www.prarena.ba na kojem možete popuniti i online prijavnicu. Kotizacija za učešće iznosi 35 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: