{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Druga PR Arena: Ovog vikenda studentski bum u Sarajevu

17.4.2013. u 10:33
88
0
Druga PR Arena: Ovog vikenda studentski bum u Sarajevu
88
Druga PR Arena: Ovog vikenda studentski bum u Sarajevu
Druga PR Arena International, edukativna konferencija za studente odnosa s javnošću, održat će se ovog vikenda u Sarajevu.
Dugo očekivana Konferencija okupiti će studente iz svih većih univerzitetskih centara regije, a pred sami početak PR Arene International organizatori Apriori komunikacije su primili više od 300 prijava.

Konferencija će se održati u sarajevskom hotelu Holiday, a eminentni predavači iz oblasti PR-a, medija i marketinga prenijeti će svoja znanja studentima i kroz primjere iz prakse približiti im njihovu buduću struku. Pored navedenih predavanja studenti će imati priliku i da prisustvuju panel diskusiji na kojoj će se govoriti o komunikaciji vlada sa svojim građanima.

Inovacija na ovogodišnjoj Konferenciji je PR Arena Generator čiji je cilj da studentima omogući praksu u kompanijama i institucijama kako bi svoja znanja i vještine dodatno usavršili kroz praktičnu primjenu. Partner ovog programa je vodeći bosanskohercegovački portal za zapošljavanje Posao.ba

Svoje mišljenje o PR Arena International dao je i Andy McGuffie, glasnogovornik delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini kazavši:

"Vrlo je važno održavanje ovakve konferencije i za struku i za studente. Dobro je da se studenti okupe i razmjene kontakte, a također je dobro za struku imati ovakve događaje zbog izgradnje ideja i predanosti profesionalnoj zajednici. Program Konferencije je odličan i verujem da će svi imati dosta toga da čuju i nauče.”

Predsjednik organizacijskog odbora i direktora Apriori komunikacija Igor Kraišnik istakao je: "Preporuka studentima je da ovogodišnju PR Arenu International vide kao šansu za međusobno povezivanje i otvorenu komunikaciju sa predavačima od kojih će dobiti korisne i praktične savjete za svoj budući poslovni angažman“.

Više informacija možete pronaći nainternet stranici projekta www.prarena.ba na kojem možete popuniti i online prijavnicu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: