Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po clanku bi se reklo da se radi o Srbiji jer svaka druga rijec je o povezivanju sa Beogradom. Ako opet bude poplava nek vas beogradjani spasavaju a ne komsije bosnjaci.
@Zam Pa ne znam ko je koliko para dao 2014.
@Zam SRNA-srBska razvojna novinarska agencija
Od doboja ste napravili rupu u kojoj nista zivo ne radi. Niti jedan prilvredni subjekt, proizvodnja 0% , izvoz jos manje. Sve sto se moglo prodati prodali ste, a samo zgrade pravite i tu se ugradjujete. Toliko o tome!!!
TUŽNO JE DA SE U MANJEM ENTITU SAMO TAMO IZGRADJUJE I PRAVI GDJE JE FEDERECIJA BLIZU!!! OSTALO JE DA BOG SACUVA.... SVI ZNOJAVI I PIJANI!!!
Steta sto je po nacionalizmu isti kao i Trebinje.. ah da pa kako nebi bio kad su svi iz okolnih sela doselili u “grad”..!!
Pa Doboj -Sarajevo he 160 km pa brzim vozom koji ide preko 200km teško da bi došao a kamoli autom od 130 kilometara vožnje treba prosjek 1.30 min.minimum a tako I Doboj /Zagreb nemože za 2 sahata može ali iz Sl.Broda pa dajte novinari ako je ovaj polupo lančiće niste I vi valjda
Ako je od Zenice do Sarajeva sada sa izgradjenim autoputem trajanje voznje 45 minuta, kako ce onda od Doboja do Sarajeva biti sat vremena. da nece hyperloop praviti?
IKEA DOBOJ. LMFAO.
traba oziviti nekako odavno mrtav grad...to je samo prica za malu djecu...nazalost niste vi sposobni za tako nesto...
Dolazit ću u Doboj na more!
@Spika Drumom?
Doboj .... jedna obicna rupcaga. Unisten lijep gradic prije 1992. Nema autohtonog stanovnistva samo divljaci sa ozrena. Da nije Jela i Tesnja mogli bi samo prasinu lizati. Dovoljno je pogledati kretanje vozila ujutro i poslijepodne. Kakvo cvoriste, kakav Beograd. Ubleha
Nezaposlenost u Federaciji 37 % , a u Republici Srpskoj 21 % . Federacija je evropaki prvak i druga u svijetu nakon Konga u kome bjesni rat .
@gooUser1571683312 sanjaj
@gooUser1571683312 samo Sarajevo ima 5x vise love od kompletne RS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dok se rs i hrhb grade u islamskom rezervatu samo očekuju sadaku stranih država. dosta je više muslimanskih parazita. vrijeme je da se bih podijeli na tri dijela.