Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu koja pljacka… a vi jos ove cijene smatrate "boljim". Samo vi glasajte za ove sto ne zele u EU… 🤣
Nemooooooj sraa7 , kaze internet u romingu megabajt sedamnest maraka, nisi ni kliknuo ds upalis mobilne vec ti poslali vjestaka za pljenidbu imovine pu go\/na jedna
Bravooo Bh Telecom a ovi kurtoni što imaju negativno mišljenje zaboravljaju da ta ista kompanija je prvi sponzor svega mogućeg u drzavi...I da naravaski čak daju novce za Pio Mio fond tj penzije vasim očevima i djedovima..
"Od 1. jula 2021. godine očekuje se potpuno ukidanje roaminga za Zapadni Balkan" Nijedan clanak na ovu temu nije pisao pismen novinar. Roaming se nikad nece ukinuti To bi znacilo da niko nemoze telefonirati kada je van svoje drzave. Rijec je o ukidanju NAPLATE roaminga, a ne o ukuidanju roaminga (kako tvrde nepismeni novinari).
@masssa ti si garant neki pravnik
telefonirajte uz lopovski bh telekom
Sjeo u subotu u Auto u Frankfurt. Otiso Na rucak Zenevu. Odatle produzio u Francusku. Trenutno lezim Na plazi na jugu Francuske i koristim bas me briga kakvu mrezu jer gdje God sa krenem u EU ili Svicarsku nemam Roaming. Placam 40 eur za Telefon-SMS-12 GB Internet i u inostranstvu koristim kao kod Kuce. Znaci BH mreze sa bilo kojim nacionalnim predznakom i do 2020 kradu narod kako stignu.
Eh još očekujem jeftinije gorivo 😂
U Srbiji dopuna od 200 dinara(3.3 marke) traje godinu dana. Za nju uzmem promociju mix sa 400 minuta u mrezi, 800 sms poruka i 1.1GB interneta na MTS-u (traje 7 dana). Nimalo ne zalim te pare. Kod BH telekoma uzmem 10 maraka dopunu koja traje 90 dana, Za sedmicne dokupe imam 200 min u mrezi i 200 sms bez interneta, ili 1 GB za 3 KM. Sta hocu ovim da kazem - ja onih minuta i sms kod MTS-a ne potrosim ni blizu, al je ponuda atraktivnija i tjera me vise da trosim.
@Lord_Biskvit ja opoce ne koristim sms osim u slucaju duple verifikacije za pristup nekom servisu kao google ili od banke. nikad ne saljem a povremeno primim. glupo je da ti daju 1000 sms
bhtelecom na aparatima
SFRR- Socijalistička Federativna Republika Region
Mozes si mislit, ali kada te kasnije obracunaju,
Nista spektakularno......I to tek za godinu dana? Da se ne bi tko zaebo pa isao na internet odmah
Bolje bi bilo da smanje u domacem prometu jer su previsoke cijene a u romingu se ipak cuvamo i manje koristimo usluge..
tobe ya rabi ako sam ja išta shvatio ovoh takozvanoga novinarčića koji nije u stanju da lestito prepiše . vela havle vela kuvvete
Baš moraš biti blesav da čavrljaš u roamingu.Na svakom koraku imaš Wifi.Baš da nešto zagusti,ali ni tada nećeš sat vremena drobiti.Koja glupost na kvadrat.Uvedeš besplatnu Wiifi mrežu u regionu i ciao.
Samo budale jos zovu u romingu.