Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste nepismeni, cuj 165 miliona 8% os 131 mijijarde
@grohs lol
Ja bi ovdje napravio Tibrine zgrade i Bingo preko puta
@hurmasicatufahija i SDO centroolu
Bitni da je njemu kako treba. Jedino sto zamjerim da radnike koliko znam u njemaćkoj neplaca kako bi trebalo a on luksuzira,zaboravlja da upravo taj narod zdrvalje daje da bi svi inali on najvise i sto je ispravno,ali baja placaj makar adekvatno a pare su te proklete na taj nacin. Jedina pravda..Smrt nebira..
Kaze Klix: "Dok se jedni bore preživjeti mjesec, drugi u roku od 30 dana mogu kupiti avion ili čak ostrvo". Ah, nitko nam ne brani da budemo kao Jeff Bezos. Normalno da ce oni sposobniji imati vise, a oni manje sposobni manje. Kapitalizam.
@gooUser1580205317 jel nesto ne valja sa tim?
Da se na vrijeme uclanio u SDA,sad bi imao 270 Miki jar d Da se na vrijeme uclanio u SDA,sad bi imao duplo I vilu na Poljinama.
na engleskom pise jedna osmina od jednog procenta njegovog bogatstva.. wtf klix??
To je otprilike 1,22 KM za nekoga ko ima platu od 1000 KM. To je omjer u odnosu na njegovo bogatstvo. Znači nije ni osjetio 😂😂
8% od 131,9 milijarde je 10,552 milijarde, a ne 165 miliona. Bravo, niste bili ni blizu. Bolje da ste preskočili taj dio da se ne ofirate.
Jedno imanje za našeg bakira
165 miliona Klixu je 8% od 135 milijardi 😁😁😁😁😁
istina je,kupio sam
Nije glad u svijetu sto se ne mogu nahraniti gladni, nego sto se ne mogu nahraniti bogati!
@DexterMorgan eki
Cudi me da nikom do sad nije palo na pamet da isparcelise ovo zemljiste, napravi neke kuce i zgrade, onako gusto zbijene, prozor u prozor, i masno zaradi. Mora da postoji neki zakon koji to drzi pod kontrolom
Amazon je simbol operativnosti, ustede vremena, prostora, i top ideja 21 vijeka
@Sprzo307 - Jesi li siguran u to sto govoris. jesi li vidio pod kakvim uvjetima osobe rade u tim magacinima i za koju platu. Nista nije drugacije, mozda je i gore nego onim nasim radnicima po supermerkatima. Pored toga, lako je biti bogat a ne placati poreze.
Kad Covic ima pola zaostroga i gradac, sto ovaj nece imati ovako nesto. Napravio bum svjetski od igle do lokomotive za 24 sata na kucnim vratima.