Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučko na aparatima, sad će on dovest 10 ruskih IT firmi pod sankcijama i pred bankrotom
zato će iz ZG u BG preći predstavništvo Lade Nive
velika steta, hahahaaahah
I moskvica vrhunskog ruskog dostignuća.
Razumijem Srbe da onanišu na Rusiju. Ali onanisati na agresiju protiv suverene države, to ne mogu razumijeti. Kad i čovjek pomisli da su došli tobe, oni ti istant pokažu da nisu.
vodite specijalni informativni rat na klixu protiv Srbije,ali ne možete Srbiji ništa,možete tako te neke bedne sitne vesti i komentari,ako se time zadovoljavate ,super,Srbija ima od Bosne i Hercegovine 3x veći BDP a vi se bavite podmetanjima mi ćemo imati i 6x veći a vi živite u srednjem veku
Srednji vijek pocinje poslije kosovske bitke 1389 god tako da imate jos 100 god da udjete u srednji vijek Vi i vasa pravoslavna zaludjenost JEDINA radite zlo u Evropi poslije drugog svjetskog rata Srbi sad Rusi ista prica
Kada kinez krene po energente, impotentnu rusku ekonomiju ce tehnoloski kolonizirati. Rusi ce raditi za kineske minimalce, osim naravno oligarha i malog zlog patuljka.
Rusija se pretvara u bastion zlocinaca. Ili ce postati kineska kolonija ili ce se raspasti i ostati kao istorijska znamenitost.
Napustite ruske gubernije. Nema srece tamo.
Pa ovo je presmiješno. Novi Sad vrvi od IT industrije i ova beznačajna firma iz uboge, sirotinjske Ukrajine zaista neće napraviti nikakvu razliku. Ali prostačka, nepismena urlikanja u vidu komentara ovdje, poput "HAHA, POČELO JE, SAD ĆE SRBI VIDIT" i slično, su najbolji odraz stanja svijesti onih koji ih pišu :)
Jede li se pasjaluk, brat'ya?
Treba samo nastaviti ovim mjerama i tempim prema nedemokratskim,necivilizacijskim državama,da ih se stavi na mjesto koje zaslužuju.
sankcije hahahaha
Ukrajinci su potpuno uništili mit ruskoj vojnoj moći koji je plašio zemlju, ali ne i njih. Borit ćemo se i pobijediti. Svi ljudi Ukrajine oduprijeti će se svima. Urgiram svima da pokažu da je zemlja slobodna, da se ne boji tiranina koji se krije u bunkeru ! HIJAAA PUTALJJJ!
Samooo gassss
Nego sta sam htio reci, koliko gazde u drzavi gu.ze bosanke, svaka im cast. Npr. vlasnik kladionice osim svoje zene, ima par ljubavnica i jos handri koja mu se svidi usput. Bravo za gazde, isprobali ste kamaru bosanskih pi.ca
Srbi pripremite zastave, ali za jelo jer nista drugo necete imati sve dok se ne dozovete pameti!
Znaci nikad, oni pamte Turke vec 500 godina njih ce svijet pamtiti dok postoji, svjesni toga guraju i dalje svoju krvničku misiju.
A sto je u BH
Otvorit ce njima Vucic kinesku spalionicu starih guma i zaposlit 300 ljudi, takvi su njegovi glasaci. A ovi ITovci ce zajedno sa firmom u ZG