Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vi gospodo opet sutra u kupovinu svi u Konzum i de sto vise ovih proizvoda iz susjedne Croatie kupite, i naravno obavezno na more u Makarsku debili
ma znam ja da nas susjedi iz Craotie gotive do jaja, trazi ti razloge i kad saznas bit ce da sam imao pravo
Sada u market pa kupite Pan, Ožujsko ili Karlovačko pivo, Janu, Ledove smrznute proizvode,....
Stoka to radi, ne zna sebi da pravi bolje nego drugome gradi državu.
...i cigarete iz Rovinja, obavezno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A MI POLETI U PRODAVNICU I ODNA ZA JAMNICA, KARLOVAČKO, DUKAT, PODRAVKA.... E moj Bože. Hoćemol doći ikada pameti?
Moja familija na koševskom ništa ne kupuje u konzumu duže vrijeme Al vidim da ima raje kojima je ofirno ići u Hoše,jebiga
Razocarali su me kao nikad pustite smradovi da ljudi zaraduju!!! I ono 20km sto sam kupovao hrvatskog prestajem. Samo domace ljudiiiiiiii!!!
KADA SE SAZNA KOJA JE ZEMLJA EVROPSKE UNIJE OVO KUKAVICKI URADILA U MOJU KUCU DOK SAM ZIV NECE UCI NI JEDAN PROIZVOD IZ TE ZEMLJE.
Evo upravo se pojavila informacija da su to ipak Hrvati.Sram da vas bude .Glumite nam neke komšije,a najviše bi voljeli da nas nikako nema sram vas bilo.Jedino sto bi vama odgovaralo je da mi sve vise propadamo
Pi... im ma......, ko je, da je
Molio bih vaše mišljenje, konkretno kako se tretiraju Dukatovi proizvodi iz BiH? Jer koliko znam ovaj dukatova mlijeka u BiH se pune u BiH.... Jel u Gradačacu?
Molio bih vaše mišljenje, konkretno kako se tretiraju Dukatovi proizvodi iz BiH? Jer koliko znam ovaj dukatova mlijeka u BiH se pune u BiH.... Jel u Gradačacu?
Molio bih vaše mišljenje, konkretno kako se tretiraju Dukatovi proizvodi iz BiH? Jer koliko znam ovaj dukatova mlijeka u BiH se pune u BiH.... Jel u Gradačacu?
jedna od članica a svi znamo koja je
Od danas bojkotujem sve hrvatsko, od dukata do njihovog mora. Pomolila bi sve nase gradjane isto to da urade. Jos nam kradu djecu iz Hercegovine. Pa nijedan njihov uspjeh nije bilo bez nekog bosanca.
SLUŽBENO HRVATSKA ULOŽILA ŽALBU.
TREBA DUKAT I OSTALA NJIHOVA SRANJA TOTALNO ZABRANIT.
I Konzum-zemljoradnicku zadrugu bojkotirati
Sad će Hrvatska usloviti ovaj izvoz. Oni su kroz Ceftu za jedan dio proizvoda izgubili tržište BiH i ovo je jedini način da ucjenjuju. Smradovi . ..
A pitam samo, kako znate svi da je Hrvatska? Zanima me gdje ste našli tu informaciju? Mene ne bi začudilo jer bi u tom slučaju BIH bila njihov direktni konkurent u mljekarskoj proizvodnji, i u ovom ne vidim ništa osim čistog interesa za čuvanje tržišta. Da je BiH normalna zemlja, isto bi tako trebala da svojim komšijama pravi probleme a ne da uvijek mi budemo "dobri ljudi" pa da se preko naših leđa komšije grade. Po mom mišljenju svako naprđivanje o "prijateljskim" zemljama je u modernom dobu čisto licemjerje, u suštini svaka država treba da gleda svoj interes i da iskreno tom interesu pristupi. Hrvatskoj je interes da Bosna i Hercegovina nemaju jak mljekarski sektor jer bi Dukat i ostale kompanije imale manjak izvoza. Tako bi i BiH trebala da se što prije uključi u EU i da se na taj način iskoriste potencijali koje imamo, al jebiga lakše je osut paljbu po svim Hrvatima sad jer je njihova država stala u njihovu zaštitu. Ko je nama kriv što imamo nesposobnu vladu koja ne zna ništa?
Svi drugi mediji 'otkrivaju' da je riječ o RH.
Ako nije Hrvatska, onda su supci z bregov.
"Z bregov" je hrvatska firma:)
Z'bregov je Vindija haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Konzumu ništa nisam kupio ima najmanje godina dana.
Ni ja