Drugačija akcija
45

Jedinstvena ponuda ASA Banke: Uz ovaj kredit čeka vas 200 KM povrata godišnje

Kako ASA Banka kontinuirano osluškuje potrebe stanovništva te nastoji olakšati svakodnevnicu svojim korisnicima, sada je predstavila novi nenamjenski/zamjenski kredit s fiksnom kamatnom stopom koja čuva vaš budžet od neprijatnih iznenađenja.

Svakako, tu su i brojne druge fantastične pogodnosti. Naime, ako se opredijelite za kredit s ugovorenim rokom otplate od pet do 10 godina, ASA Banka će u vaš novčanik vratiti 200 KM godišnje, što bi svakome sigurno dobro došlo.

Znajte da će vam vaš novčanik biti zahvalan jer naknada za obradu ovog kredita ASA Banke je svega 0,50%, dok naknada za vođenje kreditnog računa iznosi samo četiri KM.

S druge strane, ako kredit želite otplaćivati u periodu od tri do pet godina, ASA Banka će vam u tom slučaju vratiti jednu ratu u toku otplate.

"Ovaj nenamjenski i zamjenski kredit sa fiksnom kamatnom stopom u potpunosti prati potrebe naših klijenata za većom finansijskom sigurnošću. ASA Banka je ponosna na svoju ulogu vodeće domaće banke i posvećeni smo našem cilju pružanja finansijske podrške građanima Bosne i Hercegovine", rekla je Aida Mušić, direktorica Sektora za poslovanje sa fizičkim licima i poduzetnicima ASA Banke.

Dodaje da tim stručnjaka ASA Banke u svakom trenutku svim klijentima osigurava brzu i efikasnu uslugu, bez dugih čekanja i komplikovanih procedura.

Naravno, ako još uvijek imate dileme, samo malo zastanite i razmislite. Ipak, ne dešava se često da vam banka vraća iznos od 200 KM godišnje za kredit koji vi koristite bez ikakvih ograničenja.

"Uz ovu našu jedinstvenu ponudu kredita definitivno ćete biti u plusu", poručuju iz ASA Banke.