Zadovoljni rezultatom
163

Jedinstven rezultat ASA Central osiguranja: Ostvareno 100 miliona KM premije

ASA Central osiguranje
ASA Central osiguranje
ASA Central osiguranje je prvo osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje je dostiglo premijski prihod veći od 100 miliona KM u jednoj poslovnoj godini. Mjesec i pol prije isteka poslovne godine, ostvarena je premija u iznosu od 100 miliona KM.

Tim povodom, u ime osiguranja, direktor agencijskog kanala prodaje Emir Đulabić je uručio poklone zastupniku osiguranja i osiguraniku koji su zaključili polisu sa kojom je prvi puta u historiji dostignut ovaj rezultat.

Zastupniku u osiguranju je uručen sat, a osiguraniku poklon vaučer za sistematski pregled u partnerskoj ustanovi ASA Central osiguranja Eurofarm Centar Poliklinici.

Nedim Delić i Emir Đulabić
Nedim Delić i Emir Đulabić

"Godinama sarađujem sa ovom domaćom osiguravajućom kućom. Čast mi je što sam dio ove velike priče, a posebno mi je drago što je baš moja polisa zaokružila veliki broj od 100 miliona KM. Zahvaljujem Timu ASA Central osiguranja na dosadašnjoj saradnji, ali i na ukazanom povjerenju te poklonu. Nastavljamo saradnju i idemo obarati nove rekorde", kazao je Nedim Delić, zastupnik ASA Central osiguranja, koji je ugovorio spomenutu polisu osiguranja.

Eldin Pita, osiguranik koji je osvojio poklon vaučer, kazao je kako je godinama vjeran ASA Central osiguranju, jer ima dobru i kvalitetnu uslugu, dostupnu u bilo koje doba dana.

Eldin Pita i Emir Đulabić
Eldin Pita i Emir Đulabić

"Ovaj uspjeh rezultat je timskog rada u duhu našeg slogana 'spojeni povjerenjem'. Čestitamo gospodinu Deliću i gospodinu Piti. Zahvaljujemo se ostalim kolegama na uspješnom radu i rezultatu, kao i svim našim osiguranicima", izjavio je Feđa Morankić, Predsjednik Uprave društva ASA Central osiguranja.

Poziciju najvećeg osiguravajućeg društva u BiH ASA Central osiguranju je donijela infrastruktura kojom raspolaže. Nju čini mreža od više od 200 prodajnih mjesta u BiH, lanac od 64 stanice za tehnički pregled te više od 850 uposlenika. ASA Central osiguranje ostaje prvi izbor za građane i kompanije u BiH kada je u pitanju sigurnost. Pripadnost ASA Grupi i saradnja sa ostalim članicama klijentima osiguranja nudi potpuniji pristup finansijskoj sigurnosti i zaštiti zdravlja te jedinstvenu vrijednost za cijelu zajednicu.

Skoro otvaranje ASA Bolnice, prve privatne opće bolnice u Bosni i Hercegovini omogućiti će zajedničko kreiranje novog proizvoda dopunskog zdravstvenog osiguranja.