Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep članak i video... naravno, uvijek će biti hejtera ali sve naše domaće je VRH spram uvoznog. Tuzlanski pilsner je jedan od njih i svaka im čast. Velikih 140 godina pivara je na istom mjestu - neka tako i ostane !!!!
nefiltrirana pivo toceno , koje toci u pivnici u sklopu pivare beton
Moj brat je teški ljubitelj Tuzlanskog piva
Od hajnekena nema goreg, a pio sam svasta.
Ja goru pivu nisam pio, a svasta sam pio u zivotu😂
kako to svi vjernici a svi piju alkohol?
Nisam neki ekspert za piva, ali vidio se taj ne-kontinuitet sa Tuzlanskim pivom u zadnjih 15-20 godina, bude odlično, pa katastrofa, kao što su neki ljudi pominjali poslije 2-3 piva ogromne glavobolje sutradan što znači da nešto nije u redu. S druge strane pivo koje se toči u pivari je odlično!
Vrhunski recept?? Onda možemo reć isto i za sarajevsko 😂🤣🤣🤣
Samo legende znaju da je najbolja Pißwasser :)
To je otrov.
Čisto sranje kao i skoro svaki veliki lokalni brend iz regije ... kad se budu drzali Reinheitsgebota i prestanu praviti pivo sa kukuruznom krupicom dacu im sansu. Do tada, od tih za lokanje industrijskih ja prefereiram ceška, Pilsner Urquell najradije a more i Staropramen, jer je Urquell rjedji ovdje.
Ne mogu zamisliti da će se približiti takvoj kvaliteti ikad, a to je samo dio cijele priče. Valja i kvalitetnije sastojke ukomponovati u smislenu cjelinu. Ali to je sve do ljudi, ebga oni prodaju sto ljudima paše... a našim paše svašta izgleda ...
Kolike su plate radnika u pivari ?
Sadaka
podvaliti flasu od 1.75l umjesto 2l mozete jednom, hvala, vozdra a i nije vam kakvo pivo
Nekakvih stručnjaka za pivo, a svi gutaju najveće uvozno smeće a da nemaju pojma ni kako se ono pravi ni bilo šta drugo.
Mali tuzlaci u flasama su dobri,oni teretni od pola litre u limenkama nisu,bar meni...
Više od tri tuzlanske pive popiti i rizikuješ rupe u sjećanju