Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda bi BH stanovništvo trebalo besplatno koristiti autoput jer ga je po ovome i izgradilo.
ma da hoce napraviti pa nek bude putarina 100 maraka
Ovaj balavac Buco nije svjestan da ce se Tarcin-Mostar izgraditi tek kad njegova unucad krenu u Pio da predaju zahtkev za penziju...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako bi i moja baba znala izgraditi autoput. Uzmi pored poreza koje placamo od gradjana jos i crno pod noktom.......izgradi autoput....a onda se busajte u prsa kako je to izgradila SDA!!!! Prvo rasprodajte sve na Poljinama i "Poljinama" sirom F BiH pa onda koliko zafali dodat ce gradjani....mamicu vam lopovsku!!!!!!
SAMO SDA, JEDINA PRAVA GRADSKA RAJA!!!!!
Nema naprijed ovoj zemlji dok se ti i takvi kao ti ne nabiju nogom u pedu i pošalju u dedinu selendru. KADA SDA OMLADINA PREUZME UPRAVLJANJE ZEMLJOM, TEK ONDA MOŽEMO OČEKIVATI DA BIH BUDE DRŽAVA. SVE DOK IMAMO KOMUNISTIČKO KMEČANJE NEMA NAPRIJED, HALO ŠIŠMIŠI.....TITO MRTAV, JUGOSLAVIJA I LAŽNO BRATSTVO JE PAST TENSE - NE VRAĆA SE.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
"Krunu akcijaškog rada predstavlja autoput „Bratstvo jedinstvo“. Zvanični početak izgradnje deonice između Zagreba i Beograda je bio 1. april 1948. godine, a radovi su trajali do 15. jula 1950. godine. U tom periodu, za nešto više od dve godine, omladina je izgradila devet metara širok kolovoz u dužini od 392 km i tako povezala ta dva grada. Veći deo puta je bio izgrađen od betonskih ploča, a negde je bilo asfalta. Samo za pet odsto trasa je duža od vazdušne linije!"
Buco bucnem ti ga materi. Zaboli me za put od Mostara do Konjica kada je meni prvi kilometart autoputa od kuce 100 kilometara udaljen. I samim time zaboli me i put Zenica Sarajavo isto tako Pocitelj. Jeli sad shvacas sta sam htio da kazem. Ako imate pare pravite ako nemate kuci onda kupite prnje.
Ma neka podignu akcize nije problem. Samo bit ce tuzno kad vidimo da se samo politicari i BIH elita vozi po tim autoputevima posto ostali narod nece imat za hljeba a kamoli za gorivo. Placat turisticke agancije da dovode dijecu da gledaj autoput i kako po koje auto prodje preko njega. Atrakcija.TARARARANNN
Ne buca se samo SDA sa autu cestom,a šta je radio SDP dok je Nermin Nikšić bio premijer.I on se je buco da su to oni uradili.Sve je to iz naših novčanika i s naših leđa,a oni se busaju da su to izgradili i još nam naplačuju korištenje onoga što smo mi izgradili.MAMU IM POLITIĆARSKU I LOPOVSKU!
Kako samo ovi SDA uhljebi vrijeđaju inteligenciju ovog naroda. Kaže, da će se budućom trasom auto puta od Konjica do Mostara stići za 15 minuta.Pa magarac jedan, samo od Konjica do Ovčara (mjesto gdje se Konjic uključuje na autoput) treba 10 minuta. Ko ne zna, to je da iz Konjica do Ovčara ideš u pravcu Sarajeva, tu se uključuješ na auto put i onda bi po njemu za preostalih 5 minuta trebao stići do Mostara.
"Put bismo skratili na 22 kilometra, ako vozite 130 kilometara na sat, onda sračunajte sami", rekao je Bučo. Pa ja, eto, racunam da bi se stiglo za manje od 11 a ne 15 minuta kako on kaze.
Čim je SDA preuzela Autoceste, odmah više nema para za izgradnju puteva.
@Wolfix Pa, jarane... vide se kilometri izgrađenih cesta. SDA za 16 godina 12 km od Vogošćanske petlje do Visokog a SDP za 4 godine 120 km sa tunelima, vijaduktima i sl. Što se tiče finansiranja izbornih kampanja - možebit da je SDP štošta i uzeo od akciza, ali, jbg, ne pali im kad SDA izbore redovno pokrade.
@Wolfix Ne znam mamlaze sta ti je moja majka kriva pa laješ.Možemo diskutovati bez vrijeđanja. Ja tebi nisam rekao nista ruzno. Zato, sikter, majmune!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne daaaaaaaaaaaaam, crkni i ti i tvoji šefovi.
nece te niko ni pitati buraz...
@Berserker Ma lagahno skoknem do drugog dijela BiH i izbjegnem namete.
A šta misliš debilčino da šta smanjiš sebi i Fadilu i sličnim banditima oko vas. Bilo bi dovoljno za cijeli koridor Vc
Pa pizda vam materina, zar nije poskupila putarina...??? ZNAČI , M A L O vam . . . !!!
Pa pizda vam materina, zar nije poskupila putarina...??? ZNAČI , M A L O vam . . . !!!
A da ukinete naknade...!??mamu li vam mi ga pravimo i opet putarinu placamo,pa to nema nigdje...u svakoj zemlji gdje se autoput pravi od novca stanovnika nema putarine,mozda bi vam trebali i gorivo sipati a ne bi iznenadilo da i to uvedu...
Najlakse akcize. Nedaj boze napravit fond pa da vlasnici budu ulagaci, osiguranja I slicno. Prvi bi kupio dionice, Ali naravno sve treba bit transparentno. Akcize vec postoje.
"Cijeli autoput prema Jadranu, kako navodi Bučo, mogao bi biti gotov do 2020. uz dva prekida. Naime, dionica Tarčin-Konjic sada nije prioritetna te je prilično skupa, kao i dionica Mostar-jug Mostar-sjever." Pa, jarane, mi i sad imamo gotov autoput od Save do mora, uz dva prekida od po 200 kilometara...
akcize povecati i kad ga izgrade vratiti hahaha hoce kako da ne