idealno za odmor
38

Jahorina Mountain Resort & Spa: Kraj ljeta je pravo vrijeme za zimske investicije

Ljetnji odmori su uglavnom prošli. Sa nešto hladnijim vremenom već se javljaju razmišljanja gdje ići i šta raditi na zimu.

Ukoliko ste ljubitelj zimskih sportova, Jahorina je najbolji izbor za Vas. Ova planinska ljepotica iz godine u godinu oduševljava turiste iz čitavog regiona, a sadržaji koje nudi sve su bogatiji i kompletniji. Ova ski destinacija uskoro će postati bogatija za pravi dragulj planinskog turizma – kompleks Jahorina Mountain Resort & Spa.

Ovaj nevjerovatan spoj luksuznih sadržaja i izuzetne lokacije može postati Vaše novo omiljeno mjesto za odmor, gdje ćete biti domaćin, a ne gost. To znači da je određen broj apartmana stavljen u prodaju i da imate mogućnost da budete vlasnik nekog od njih. Budući da je interesovanje za kupovinu nekretnina u ovom kompleksu izuzetno veliko, sada je pravo vrijeme da to i učinite. Kupovinom apartmana u kompleksu Jahorina Mountain Resort & Spa dobijate mnogo toga: savršeno mjesto za odmor tokom cijele godine, sadržaje kojima mogu da se pohvale najsavremeniji svjetski hoteli, ali i primamljivu ponudu da svoj apartman izdajete, a da pritom o njemu brine služba hotela.

Ovakav pristup izdavanja nekretnine je prilično nov na našem tržištu, a funkcioniše tako što postajete dio hotelskog sistema, pod uslovima koji su propisani posebnim Ugovorom o izdavanju nekretnine posredstvom hotela. Da bi ispunio uslov za ulazak u hotelski sistem, vlasnik apartmana će biti u obavezi da apartman opremi u skladu sa predviđenim standardima i dizajnom koji propisuje hotel. Ukoliko želite da isključivo Vi uživate u apartmanu, ne morate se opredeliti za ovaj sistem izdavanja. Apartmani su po strukturi jednosobni od 22m2, jednoiposobni od 35m2, dvosobni od 38-50m2, trosobni od 60-70m2, sve do 120m2 sa tri spavaće sobe i dnevnim boravkom. Značajno je pomenuti da postoji mogućnost kreiranja većih jedinica na zahtjev kupca.

Kada su sadržaji i pogodnosti koje nudi ovaj hotel u pitanju, zaista ih je mnogo. Smješten na samoj ski stazi, hotel Jahorina Mountain Resort & Spa će predstavljati pravo osvježenje na planini. Ljubitelji zimskih sportova moći će prilično brzo i jednostavno da dođu do ski staze, ali i da iznajme ili kupe opremu u najsavremenijoj skijašnici koja će se nalaziti u sklopu hotela. Osim izuzetnih pogodnosti za skijaše, hotel gostima na raspolaganje stavlja prostran spa centar, koji će sadržati nekoliko bazena, saune, tepidarijume, slanu sobu i sve ono što Vam je potrebno za relaksaciju i kompletnu revitalizaciju duha i tijela. Takođe, spa centar će da nudi profesionalne masaže i tretmane lica i tijela, kako biste se nakon dana u prirodi potpuno opustili i povratili energiju.

Planinski turizam nemoguće je zamisliti bez dobre gastronomije. Jahorina Mountain Resort & Spa svojim korisnicima donosi potpuno novi pristup kulinarstvu i kombinacijom savremenih tehnika pripreme i tradicionalnih, lokalnih namirnica, nudi izuzetnu ponudu jela domaće i internacionalnih kuhinja. Osim luksuznih restorana, kompleks može da se pohvali i ski barom. Oni koji žele da se okrijepe nakon napornog spuštanja niz planinu ili započnu dan kafom u prirodnom okruženju, na raspolaganju će imati širok spektar napitaka i jela. Ski bar će se nalaziti na predivnoj terasi na sunčanoj strani, tik uz skijašku stazu, sa koje je veoma lako pristupiti baru. Tokom lijepih i malo toplijih dana, ovaj šarmantan bar lako će postati vaš omiljeni kutak za sunčanje i uživanje sa prijateljima ili porodicom.

Oni koji odluče da svoj odmor provedu sa djecom, na raspolaganju će imati modernu, prostranu i sigurnu igraonicu, kao i bilijar salu i kuglanu. U sklopu hotela Jahorina Mountain Resort & Spa je takođe projektovana i prostrana podzemna garaža na tri nivoa. Kupovina apartmana na jednoj od najatraktivnijih destinacija u regionu pravi je potez za sve one koji žele da investiraju u budućnost i obezbijede svojoj porodici savršeno mjesto za odmor.

Sve informacije o prodaji apartmana, sadržajima i dinamici gradnje možete dobiti putem maila [email protected] ili telefonom na brojeve: +387 66 033 222 i +381 66 033 222.