U toku izgradnja
9

Jahorina će uskoro biti bogatija za 38 luksuznih apartmana

N. V.
Apartmani "Poljice"
Na olimpijskoj planini Jahorini je u toku gradnja novog objekta, a u pitanju je Aparthotel "Poljice" sa luksuznim apartmanima. Gradnja bi trebalo da bude završena do kraja 2021. godine

Na samoj stazi Poljice će biti izgrađeno 38 "pametnih apartmana" površine 3.265 kvadratnih metara, a dizajnerski i arhitektonski će biti u stilu modernih zimskih hotela.

Investitor je kompanija "Drvoprodex" iz Banje Luke koja ističe da su apartmani samo uvod u projekte koje planiraju realizovati u budućnosti. Završetak gradnje se može očekivati do kraja 2021. godine

Apartmani će biti površine od 27 do 78 kvadratnih metara i kako je najavljeno, bit će opremljeni najsavremenijim uređajima za kontrolu i upravljanje toplotnom i električnom energijom.

"Kupci apartmana će moći da iz udobnosti svojih domova, ma gdje se nalazili upravljaju potrošnjom energije u apartmanu čime se smanjuju troškovi održavanja i postiže vrhunska ekonomičnost u eksploataciji", rekli su iz kompanije "Drvoprodex".

U okviru objekta će biti smješten i restoran, skijašnica te recepcija koju će moći da koriste svi kupci apartmana 24 sata svakog dana u sedmici.