Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump ce Ameriku rasturit, da ne budu ko i mi poceli kafe ispijati.😀
Za ocekivati je da sve globalne firme poput Ubera, Google, Facebook, Twiteer, Expedia, Apple, McDonalds itd... postupe isto...
Naravno, jer njima te islamske zemlje donose ogromne profite!!!
Pozdrav, ovo je informirati širu javnost da je gđa Blagoslov je privatni zajam zajmodavac iz kuće (Quicken Loans Int'l), koji je otvorio financijsku priliku za sve one koji trebaju bilo kakvu financijsku pomoć. Dajemo kredit na 2% kamatne stope za pojedince, društvo s i tvrtki pod uvjetima i jasno i understa ndable. Kontaktirajte nas već danas putem e-maila na: ([email protected])
Imaće on posla narednih godina u Uberu, jer lagano propadaju širom svijeta.
Na svu sreću, Kramp je udario na interese velikih kompanija. Da je mudar predsjednik, morao bi znati da se u Americi to ne smije raditi. Ovako je već u startu sebi iskopao prilično duboku jamu.
možda bi tramp trebo prije svega provjeriti da mu melaniju nije napravio kakav bošnjak, bauštelac .. pa tek onda srat
Malo po malo i blizi se propast.Jupi je hahahahah
"da se migrantima iz muslimanskih zemalja zabrani ulazak u Sjedinjene Američke Države (SAD)" .. dje taj dio piše?
Koliko pojedinci iz BiH podrzavaju Trampa, samo iz razloga sto je protiv muslimanskih migranata. Ocekuju da ce se krenuti u potpuno unistenje jednog naroda kao Hítler sa Jevrejima. U komentarima se ocrne svi koji se ne slazu sa njegovom politikom. Srbi se nadaju da ce im dati veliku srbiju,a Hrvati vide granicu na Drini. Nije mi jasno kako ce se dogovoriti?
I Musk je imigrant. Frajer je iz JAR, jedino što nije musliman ili meksikanac...
joooj tuge, suza suzu goni, melanija rekla da donald oka slopiti nije mogo sinoc...btw, ovaj kao nesto zabrinut za poslove imigranata, a prije par godina izjavio da ako tesla moze proizvesti 500k samovozecih vozila, sve ce ih kupiti, hehehe...
JA VOLM TRAMPA JER JE HAVIJETINJA KAO I JA. HVALA
pravi si ga sjebao, ne zna sta ce bez tebe