Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa vijest koju valjda nrce popljuvato dezurni pljuvaci, veci izvoz znaci i vise zaposlenih ljudi koji ostaju u Bosni i Hercegovini, samo treba nastojati da se ovako nastavi prema boljitku!
Prikladna slika, kamion pun kablova. Valjda su jestivi i ekoloski.
Pred izbore sve cvijeta
da nam sve raste po 8% bilo bi dobro, i ja bi glasao za SDA. al BDP raste 2,5 -3,0% to je premalo za ovako nerazvijenu zemlju.
Čestitke ministru Šaroviću na odličnom poslu i zalaganju.
-izvoz poljoprivrede prešai milijaradu Bravo ŠAroviću ! USPJEH NEMA NACIONALNOST, amerikanci se dijele samo na uspješne i neupješne, a koga birate da vas vodi TAKO ĆE I VAMA BITI ! Uz ogradu da je ovaj uspjeh relativan i vezan sa nekim međunardnim aranžanima ali i uvozom. Ali u zemlji u KOJOJ USPJEŠNO RADE SAMO UVOZNI LOBIJI, i voo je ogroman uspjeh. Evo zamislite samo ŠArovićevu borbu sa njima i NEMORALNE IMT PONUDE koje je dobivao od njih da ne POVEĆAVA IZVOZ !
Hvala poglavnice Bakire i sda,vi jedini nesto radite za nasu drzavu
Hebu nas i to je nesto