Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujmo domaće
Pa dobro i nije to tako lose kad se usporedi sa drugima. P. S. Nisam bot samo kazem
Sad ce navalit da uvoze vodu
Ispada da se povecala pokrivenost uvoza izvozom za 2.5-3%, sto je dobro, bez obzira na smanjenje izvoza.
Tek slijedi.
Srbi su obnevidjeli od gladi Rebra im se vide a farmerke spadaju Na njima odjeća još od prije rata
Tesko ce Bosna naprijed kada svake godine izgubimo nekoliko mlrd. kroz robnu razmjenu. Samo mi nije jasno kako nismo pokrepali od gladi! Ocigledno je da se svi krediti ponovo vrate kreditoru, uz to nam prodaju svoju robu I jos placamo kamate. Bravo potrošači u BiH, samo gurajte tuđe ekonomije I govorite kako je u EU sve super, I mora kada im pomaze sva sirotinja svijeta!
Sva ekonomska politika kod ovih naših kvazi ekonomskih stručnjaka kao na Hayatu je: Kupujmo domaće. Narod kupuje domaće šta ima, ali mi ne proizvodimo neke proizvode nikako, a neke u nedovoljnim količinama i za to naše tržište.
@SM_77 Ono kada se prosjecni glasac ubijedi da se razumije u ekonomiju.........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)