biznis
22

Izuzetna ponuda Apple proizvoda

Izvanredna vijest za sadašnje I buduće korisnike Apple proizvoda. Od danas mogu uštedjeti i kupovati u okviru kampanje u kojoj imaju mogućnost pronaći izvanredne cijena za gotovinsko plaćanje i plaćanje do 24 rate.

Prikom kupovine na rate ne postoje dodatni troškovi. Kamate su 0%. Ovo je izuzetna prilika za kupovinu Apple uređaja. Ako želite plaćati gotovinski, možete ostavariti dodatne popuste. Radi se o ograničenim količinama, a kampanja traje tri sedmice, odnosno do 11.3.2016.

Najpopularniji Apple proizvodi: iPhone, iPad i MacBook Air sada mnogo dostupniji nago inače. Pronađite svoj razlog da posjetite Apple Authorised Reseller trgovine.

Ne oklijevajte da posjetite Apple Authorised Reseller trgovinu Mekline u Sarajevu na adresi Obala Maka Dizdara 3 ili na www.mekline.ba

Obavezno posjetite i Apple Authorised Reseller trgovinu AT Store u Alta Shopping Centru u Sarajevu ili na www.atstore.ba.

Nemojte zaobići ni Apple Authorised Reseller trgovinu Zvuk i Slika na adresi Trg djece Sarajeva br. 1 ili na www.zis.ba.

Ovu jedinstvenu priliku ne smijete propustiti, jer ne zaboravite da su količine ograničene.