Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od toga ništa,lažu
" pozitivni efekt na lokalnu zajednicu je i razvoj lokalnih turističkih kapaciteta" ??? Simpaticna glupost. S obzirom kakvi smo, veliko je pitanje da li je uopšte provedena studija uticaja na okoliš. Ovo jeste ekološki najprihvatljiviji način dobijanja EE, ali ipak utiče na okoliš. Nadam se da će dio novca ići i na očuvanje rijetkih životinjskih vrsta koje tu žive. Često sam baš na tim terenima, prelijepi su. Nadam se da neće biti negativnih posljedica.
Budućnost naše planete je u obnovljivim izvorima energije. Jesu investicije velike, ali se kroz određeni broj godina sredstva vraćaju, samo što to kod nas nikoga ne interesuje. Daj da se zaradi mnogo i da se zaradi brzo. Daj akcize na dizel Ž kvaliteta, a to što se gradovi guše u smogu, to nikom ništa. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
Zašto ni jedan milijarder iz BiH nije investirao u ovaj projekat, nego su građani pljačkani preko računa za el energiju.
lakse mu je naplacivati kafe i voziti q7 nego se zajebavati sa vjetroturbinama
svake godine u četvrtom kvartalu ove godine,.. al nikako da dođe ta godina.
Tačno, ovu "vijest" periodično čujemo svakih 6 mjeseci, menščini. Za vrijeme Grabovice išla čak i reklama sa Tarikom Filipovićem. Koga oni ubjeđuju da treba gradit? PA GRADITE VIŠE, NESPOSOBNJAKOVIĆI !
@odliv mozaka Aaaa, neka neka... Još malo da planiramo, pričamo i tabirimo... Mlada! Još jednu kafu, molim te!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)