Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je bake zvani emanet
@Hablecina87 sultanija sebiLJa mu uključila Haparate
@Hablecina87 Emanet je dala Srbuja Turskoj zato su im Turci dali državu dok to Bosni nisu uradili,zato Turci pomažu 10x više svom narodu Srbiji nego Bosni , i pomaže povezivanje putevima BGD sa RS-om. ITD.
Moze li i mom Bakiru kamion asfalta?
Može sad će zet Gligor Popović da mu dovuće
Zavrsetak radova planiran za 2044, a i to je aBd kako kazu SDA glasaci.
Neki kod nas kukaju radi kineskog kredita za blok 7 a Dodik i Vučić hladno slave sa turcima koje ne podnose ni pod razno.
Kakvi autoputevi, kakvi bakraci!Napravite Vc do hrv i ko ce za srbiju-desno, ko ce za hrv i eu-lijevo!Ko ce ici tim "autoputevima"!Znate li koliki promet mora biti da bi bio isplativ?Kakve dvije trase?Nitko ovdje nije normalan!
@stern kad bi ti bio pametniji onda bi pogledao na kartu kuda to ide. Ne pravi se autoput zbog budale poput tebe niti zbog dva grada da poveze nego da poveze regije evrope i tad je isplativ pravo. Ovaj autoput ce se od Kuzmina nastaviti gore na Novi Sas i dalje prema Madjarskoj Slovackoj i Istocnoj Evropi. Ko ide odozgo u luku Ploce ici ce tim autoputem i obrnuto teret iz luke ide gore. Ko ide na Dubrovnik i okolinu ici ce tim putem. Ko ide na Split i okolinu ici ce preko BL.
Ovo treba minirati na svakom koraku.
Kako če ga nazvat , jel bratstvo i jedinstvo
Bošnjaci - narod koji ugađa drugom dok zapostavlja svog.
A sve nevalja Turska🇷🇸🇹🇷💗💗💗...
Da ga pozlate, ne bi u to prkno od Beograda
Nesto se veoma cudno desava u zadnje vrijeme izmedzu amidze Erdogana i malog baketa kojeg mu je babo Aljo ostavio u amanet da ga pazi i cuva dok mali Bake ne " odraste ".Jeste da je pofino zakrzljao u politickom rzvoju pa me strah da ga amidza ne smjesti negdje u domza napustenu djecu.🤣
Je li to da mogu blokirati cestu i istom brzo prenijeti naoružanje, ljudstvo i municiju na strateška mjesta? Nećete s Crnom Gorom da pravite autoput i povežete je s lukom Bar a dalje s Albanijom, Makedonijom Grčkom i Turskom (bliža i jeftinija ruta), ali hoćete preko Srbije. Čestitam pametnim "braniocima Bosne, a naročito Bošnjaka".
Zna Erdogan i Turci da mi hocemo i slagati i prevariti. Zato nam je kako nam je. Sjeca li se iko kad nas Bakir bi u Tuzli, Lukavcu, Sapni, Buzimu , Stocu itd itd. Erdogan je milion puta pokretljiviji i dinamicniji u poslu.
Bakira nece biti od ce kod saje u kafani da otvara rum plocicu 😁
Radovi počinju u junu, a tek se treba prikupiti dokumentacija..
Erdogana treba proglasti osobom non grant u svim bosnjackim mjestima.
Fuj, fuj, Turci govna