Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je poklanjanje ruda Kinezima iako ce biti vlasnici 51 kinzezi i 49 vlada rude nece kupovati nego ce ih dobijati. Nece ih kupovati na trzistuckao i svi to znaci poklon rude nikakve rudne rente nista. Dajemo prirodna bogatsva za kajmaka kasiku a ljudi svrsavaju jer ne znaju izanalizirati kako stvari stoje.
@Vicious investitoru itekako treba mislim isplati mu se kada recimo uglaj ne kupuje na trzistu kao i svi nego koristi rudnik u svoje svrhe bez da placa rudnu rentu drzavi kako mu se ne isplati. Ovako su isto rusi i njemci izhebali srbe sa njihovim rudnicima kopaju rudu ako naidje na dijamant njihov je nikakvu rentu ne placaju a koriste kao da je u njihovoj zemlji. A ovi nasi glupi narodi pristaju na sve
Priprema terena. To će garant SDA zasadit travu i pripremit teren. Onda će upriličit otvaranje pripremljenog terena za gradnju bloka.
Odakle li ovaj novinar Kixovac izvuče ovaj naslov, da mi je znati? Nikad, u historiji, nije bilo ovoliko puno prostora za malu ograničenu pamet.
"""""""Džananović je istakao i da je od 1996. do danas Termoelektarna Tuzla uložila više od 250 miliona maraka u projekte za zaštitu okoliša."""""""" Ejjjjjjjj ???????? hahahahha
Nikada vi takvi mrljavi necete to napraviti. Cuj trebaju se nakaniti da ograde, da naprave cenife itd. i to je 18 miliona.Rok izgradnje 56 mjeseci.To nema ni u Africi.Sa svom infrastruktorom za ugalj,odvoz sljake i pripremu vode spremnom.Ovo je primjer da smo dno dna.30 godina se nije napravio blok i objektivno mi nemamo ljude u BiH koji to znaju.
Ovaj jos na slobodi? Zaposlio 100-ne uhljeba za pare i jos na slobodi ?? Sipa ,radis li ti sta??
Ovakvi lopovi i kontrolishu sipu
glupane, to je Esed Dzananovic
Ništa kljusino ne izgrađuj sjebaste zrak majmuni
Ništa kljusino ne izgrađuj sjebaste zrak majmuni
Ništa kljusino ne izgrađuj sjebaste zrak majmuni
Kakvo zagadjivanje zraka to je strasno
termoelektrana tuzla, porodicna firma sda uhljeba
hajde ne lazi