Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma \"istina\" moji čitači božjih misli su poslali slijedeću poruku: Ja, BOG BOGOVA, moja biološka porodica i moja politička partija, u ovo vreme teške ekonomske krize, najpametniji smo nezamenjivi stručnjaci i znamo sve životne tajne koje niko ne zna osim nas, naša mudrost je beskrajna, pa zbog toga krediti, novac i vreme poreskih obveznika celoga sveta treba da se troše za naše bežanje od neugodnih razgovora, i za čuvanje naših skupocenih božanskih stražnjica od tamo neke jeftine batine.
Halo, Mrav! Buraz prepametan si, kipi iz tebe ko mlijeko iz serpe. Daj jos koju pametnu iz tvoje sehare znanja...
Nek je vječna slava graditeljima antičkih piramida starog Egipta. Eh ... kako kaže stara arapska poslovica, citiram: \"ČOVJEK SE BOJI VREMENA, A VRIJEME SE BOJI PIRAMIDA\" ... vrijeme je velika čarolija, jer može da protiče i unazad ... egipatske piramide imaju istoriju oko 7 000 godina, a bosanske piramide imaju istoriju oko 12 000 godina. ... vrijeme može da teče unaprijed ... ... ali može da teče i unazad ... ... ono što je bilo prošlost, biće budućnost ... ... ono što će biti prošlost, bila je daleka budućnost ... SAMO SU GRADITELJI PIRAMIDA VJEČNI, I U PROŠLOSTI I U SADAŠNJOSTI .... a tu su i sada u sadašnjosti, ali mi ih nismo sposobni primijetiti...
Naši bogovi su osnovu piramida Sunca i Mjeseca sagradili još prije dvanaest hiljda godina ( 12 000 ). A ovih dana ispod trave, izrašće iz zemlje božanske biljke koje će lječiti sve moguće bolesti ... samo da bude dovoljno vode da prestane hibernacija koja je trajala 12 000 godina.
Nadam se da su piramide Sunca i Mjeseca zatvorene za turiste koji nemaju iskrene namjere ... onaj ko nema dovoljno riječi hvale za bogove koji su gradili piramide Sunca i Mjeseca, iskusiće najvatrenije visočke začine od kojih počev od usta, cijelo tijelo peče najljuća vatra u ljudskoj istoriji. I to besplatno.
22.500 i nije bas puno al\' hvala Bogu, nek je krenulo!!!
Hvala bogu napredujemo!
Kratko - jasno: obično smeće, spjerine. Probao jednom i više ni mrtav!
Ej papac,bil ti da ti se malo mame naspominjemo
dobri su nema šta,kafa im je za 10-ke KUPUJ DOMAĆE,KUPUJ SRCEM
Da ste pročitali tekst, saznali biste. Svih 10 jela navedeno je u tekstu. Odmah ispod:)
\'\'za svih dest jela.\'\' Može li mi neko dešifrirati ovo???
Šta ti kretenčino znaš uopšte ko je Enis i kakva je njegova životna priča. Čovjek je u životu bar nešto postigao idiote idiotski i voli ga većina populacije. Što kupuješ vispakove ako imaš nagon za povraćanje ti ne uspjeli pokušaju od abortusa -_-
Još da ste umjesto tog klovna i budaletine Bešlagića našli nekog pristojnog i normalnog glumca za reklamu bilo bi odlično.Ovako i ja koji redovno kupujem vispakove proizvode sve češće dobijam nagone za povraćanje na Vispak..