Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jašta je nego povjesni,... Elektroprivreda HZHB im otpisala 100 miliona dugovanja pa je sad na redu i Elektroprivreda BH,.. a plate u Aluminiju preko 3000 KM-
Proizvodnja Aluminija je izuzetno skup proce. Cijena i kvalitet aluminija je u direktnoj korelaciji sa cijenom struje na trzistu. SDA prodaje struju ispod svake cijene Aluminiju. HDZ uzima novac preko Aluminija i namiruje obe stranke. Da nismo ponovo izabrali SDA (kao maloumna djeca) SDP bi vec ovu pricu davno zavrsio jednim ostrim rezom. Sve ovo zaslzujemo. Bosnjacki narod, saucesnik u svojoj tragediji!
SDA mafija prodaje herceg bosni i oteteom Aliminijumu ali ce to gradjani Federacije nadoknaditi
Aluminij dd prepakira struju, proda aluminij, a stanovnicima ostavi zagadjenje za generacije koje dolaze. Hepok ste raskucili, a mogao je da hrani cijelu BiH, umjesto njega imamo crveni mulj i maligna oboljenja.
Ma treba svu industriju ukinut i fabrike pozatvarat da nas ne truju, i živit ćemo onda u čistoj prirodi i divljini ko afrička plemena
@andricPivo obnovljiva energija, obnovljivi agro resursi, industrija visoke tehnologije, IT, itd. to je buducnost (za koju nam treba jako obrazovanje), a ne elektroliza i visoke peci. Svaka cast teskoj industriji, ali smo mi mala zemlja da bi od nje hajrovali.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a gdje je ovdje EP HZ HB........ni u svojoj mahali vise nisu prisutni.....
Rudari ginu i rizikuju život za bjednu plaču, bez opreme i sigurnosti za svoj život dabi elita u HZHB uživala i ostvarivala milijunske profite, vozala Porshe, Audi, BMW, Mercedes. Sječam se kada sam prije nekoliko godina na jahti Dubravka Grgića " AGRAM " u Budvi ugledao Adnana Terziča sa hanumom, kako uživa u raskoši jahte od 44 metra, a kod Hrvata i Škutora nema ništa đaba.Ovo je dokaz snage i moči koalicije " ZA SVOJ INTERES ". Svako normalan treba bježati iz ove zemlje.
Sarajevska minder politika, sve ko rade za napačenog Bošnjaka i više ciljeve koje niko nikada i definisao nije, ovo je još jedna pobjeda protiv sebe, kao što godinama sportske kladionice ne plačajući poreze na ogroman profit, prije su to bile na stotine fiktivnih firmi u Zapadnoj Hercegovini i Središnjoj Bosni, a niko procesuiran, pa na red došla stanogradnja po Sarajevu i geto naselja za napaćenog Bošnjaka, ali šta bolje možemo očekivati od minderaša.
opet po ledjima rudara. udri sirotinju!
sjećal se iko kako je SDP 2010. zaobišo HDZ skroz...i koalirao sa drugim hrvatskim strankama... onda je Čović plako: "šmrc, oni nisu pravi hrvati, samo MI smo pravi hrvati" hahahaha... to su bili dani... Čović priča o "pravim" hrvatima..
Elektroprivreda BiH ugovor okarakterisala istorijskim