Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očito je otvoreno evropsko tržište bilo prevelik zalogaj za Agrokor. Ovo i nas čeka za 25-30 godina, kad udjemo u EU. ALI, mene baš briga, znam da će nam za 50-tak godina ukinuti vize za US, tako da bježim čim se to desi! Zbogom žohari! :D
Kod njih se barem Sabor okupi po hitnom postupku i nesto pokusa da uradi da sacuvaju radna mjesta desetina hiljada ljudi (naravno i radi svog interesa). Kod nas se ne bi ni počešali da je neki najveći naš kocern pred bankrotom, a i zašto bi kad ima mlijeka iz sisa MMF-a i SB-e za sve one koji platu primaju sa budžeta. Kod nas da svi proizvođači propadnu ova fukara (koja sebe naziva političarima) bi rekla :"J..i ga, šta ćeš".
Vama ni LEXaurin niti LEXilium od 10 mg nemoze pomoci trebate nesto jace uzet za smirenje jer ste propali ko Grcka :)
Kako to elegantno urade mocni financijski mocnici... uvale te u dug... a onda ti preuzmu ekonomsku zilu kucavicu ... i tako podpadnes pod strani uticaj...
superman?
Tako vam je to kad nasilu kupuje sve kompanije pa na kraju krah jedne povuce sve ostale.
Ivica guzio a narod plaća dobaljačima alimentaciju ! LEX Todorić je trebao biti donešen prije nego se upustio u akvizije i uzimanje bankarskih kredita !
Pa nije hrvatska evropska prostuttka nego ČLANICA a tamo su takvi zakoni i procedure NEIZBJEŽNI !
Kako do posla u norveškoj, više informacija na https://youtu.be/4zRMtjtEv1M
Puče Hrvatska !