Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šprdačina od institucija, a za poslovođu Binga ti treba ekonomski fakultet.
@KlixUstaskiKrmetnjak J3B3S Bingo dok je Baketa mirna bosna
Iduće godine će je postavit za predsjednicu MMFa,za dvije godine biće premijerka Izraela zatim kad joj to dosadi postaće kraljica Japana...šta je briga,kad joj je stari mogo postat predsjednik SAD a ne zna čovjek je li Južna Koreja južno ili sjeverno od Sjeverne Koreje,može vala i ona,bar ima pravu kosu na glavi.
@Nepredvidiva slatka mala
@Nepredvidiva :)))
I tako...
Lijepa je do .urca. Treba joj pregledat genetiku. Tramp joj ne može biti otac. Doduše i mati joj je dobra i poslovna. Hem plava hem lijepa hem pametna. Kome bog da trebaju i ljudi.
Ivanka duboko grlo Tramp
Ivanka, Hajde da se uzmemo pa da ti pomognem oko tog posla. Trenutno sam nezaposlen, a volio bih se izseliti iz Bosne. Vjerujem da shvataš moj slučaj. A dobar sam i na balegiji.
Koliko normalan čovjek mora da ore i kopa za ovakvu poziciju, ona ni sa dva prsta mozga je opcija za ovu funkciju. Kakav svjetski cirkus. I za mnogo manje ispade su predsjednici skidani sa pozicija, kako onda ovaj govnar ovoliko opstaje?!
Ima sve da uptopasti kao i caca joj
Policija i Sudovi su im dohakali kriminalnoj praonici para "Trump Foundation" pa sad valja naci novi paravan za Mito&Korupciju. Trump-ovci su milioneri samo na papiru(zapravo u debelom minusu)!
A melani ode u slovenijo
Svijetske ili masonske rotsildove banke svejedno
djes ti meni ivanka
Nepotizam gori od slucaja safet susic- tino sven sušić
kako je babo pijan on uvijek napravi neki zijan ,mogo bi i familiju da smjenjuje osim Melany nije toliko valjda
dobra je za seksa
lijepa si, ubila se za bosanskog mladoženju, da setas ferhadijom...
Mogao je i moj babo biti guverner centralne banke samo nije htio tramp da ga zquzi.