Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspustiti sve uposlene u Agenciji za bankarstvo RS i zaposlit strucne ljude.
Strucni jos bolje kradu :)
Nikakvo čudo kad je na čelu entiteta onaj glavonja ...!!! Dokrajčio bi on i Swiss bank da mu dozvole pristup... Nek vas yebe kad ste ovce ...!!!
Kako kome, meni smiješno ahhahahahah. Nek vam sve propadne
šta tu ima strašno?
strašno kako čovjek liči na svinju :o
Svinjo debela, za vrijeme tvoje vlade banke su se prodavale za 1 KM... Idi na pečenje i šuti!!! Bosančerosu jedan! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Propašće i rs-zločinačka i genocidna tvorevina.
strasno je sto sumari iz sumske glasaju za pljackasa iz laktasa... i kod nas je slicno, al' sto se tice lopovluka, za dodicka su ovi ostali amateri..
Sve je nama u BiH propalo, propada i propast će a da ni za jedan jedini slučaj, ali niti jedan jedini slučaj propadanju nisu krivi vodeći ljudi, hahahahahaha
Kad je sve vezano.nece osuditi sami sebe
"Banka srpske" ... samo po nazivu se vidi da je u pitanju neka mafija
VAljda bi ti trebao znati da je riječ o lancu za pranje koji poca po svim karikama. Iza banki su Modriča, Birač i Brod čiji su gubici preko milijardu KM. Bolje je da propadne Banka Srpske nego RUsima milijardice iz tih preduzeća. PA da onda bace užasnutu Srpsku zagrljaj Zapada ! :))))
RS niko ne spasi od bankrota. Al to je I cilj, da na kraju EU moze ponudit oprost dugova u razmjenu za ustavne reforme, ili ti ga ukidanje RS-a.
Ovo je pozitivno a ivanič nek kaže svoje.
Moliće oni FBiH da im pomogne .... a mi .... hoćemo, jbg i to je BiH
SNSD i Mile najvece patriote ruse RS ko niko.
mislim da je strašnije otići u wc poslije tebe ivaniću
koji ste vi Glupani,u prvom bankrotu Dodik mahnuo iz agencije za depozite preko 100mil,Sad spremio novu igranku glupanima iz federacije i uzece opet brdo njihovih para legalno a nikom nista. konji mi mu saniramo svojim parama pokradeni.