Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ministarstvo prodaje resursa druzave najavljuje: od 7-20 sati redukcija od 20-07 mjestimicno ce biti struje (molimo da se organizujete i strazarite da bi ste znali kada ce u vasem gradu biti struje u vremenu od 20-07 sati) Bolnice i javne ustanove imaju agregate, nama, ovaj nasoj drzavi su potrebe devize. hlvala na razumijevanju.
nesmjemo da izvozimo energenat!! on mora da ostane unas!!! uvozimo plin i zagadzujemo sebe umjesto dase svi griemo na nasu vlastitu struju!!!
I SVE se vraća, ranije su nas Slovenci izrabljivali, MI NJIMA STRUJU (UGALJ), a oni nama tv. aparate i frižidere,...Šta će Talijani prodavati, ništa uništiće nam Rakitnicu, i sve rijeke pa će naša djeca na Soču da vide planinsku rijeku