Promo
24

IT kompanija Symphony organizuje tehnološki događaj sa Sebastiánom Ramírez Montaño

Događaj sa Sebastiánom Ramírez Montaño
Događaj sa Sebastiánom Ramírez Montaño
IT kompanija Symphony organizira jedan od najvećih događaja u oblasti tehnologije ove godine u svom tehnološkom centru GREENPARK SPACE na Trebeviću.

Pod nazivom Symphony X, ova inicijativa ima za cilj da unaprijedi način dijeljenja znanja na našim prostorima, a impresivno je to što će glavni predavač ovog događaja biti Sebastián Ramírez Montaño, tvorac FastAPI, Typer, SQLModel, Asyncer i drugih open-source alata! FastAPI je framework za razvoj web aplikacija u programskom jeziku Python, koji je stekao značajnu popularnost i prepoznatljivost širom svijeta, pa i u Bosni i Hercegovini.

Predavanje Sebastiána Ramírez Montaño će se održati 15. augusta u 20:00 sati u domu kompanije Symphony na Trebeviću. Tema predavanja je "Modern Python through FastAPI and friends", a prijaviti se možete putem ovog linka.

IT kompanija Symphony
IT kompanija Symphony

Generalni menadžer kompanije Symphony u Bosni i Hercegovini, Dino Osmanović, podijelio je s Klixom: "S velikim uzbuđenjem dočekujemo Sebastiána na njegovom prvom gostovanju u regiji. Želimo predstaviti novi koncept dijeljenja znanja, Symphony X, putem kojeg ćemo omogućiti prisustvovanje predavanjima velikih imena iz svijeta IT-a. Radujemo se što ćemo svjedočiti utjecaju ovog događaja na našu zajednicu te nastaviti razvijati kulturu inovacija. Također, veselimo se velikom odazivu IT stručnjaka i nadamo se da će Sebastiánova prva posjeta Sarajevu ostati u lijepom sjećanju!"

Iz kompanije Symphony poručuju da se pripremite za vrijedno iskustvo dok nastoje dijeliti stručno znanje, uvide i strategije kako bi inspirirali sve prisutne. Symphony X ne pruža samo priliku da usvojite novo znanje, već je i jedinstvena šansa da upoznate članove Symphony zajednice te steknete nova poznanstva i prilike za rast i razvoj. Nakon predavanja, pripremaju i zabavu za prisutne, a da biste bili dio prvog Symphony X događaja 15. augusta, prijavite se putem ovog linka.