Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ga istrazujete...u septembru...bog s s vama istrazioci
kako moze eronet biti najbolji cijena jedne minute iz hrvatske u eronetu 43 feninga a u bhtelekomu 37 feninga?! na osnovu cega je bolji?
@RSkaoNDH tako što za 10 KM imaš neograničen Internet i minute unutar 10 dana
Baš u pravo vrijeme!!! E moj KLIX-u
Ali im je zato signal na plaži katastrofa 😟
Poranili ste daleko je ljeto 2019 ....
Kako reče Rasim Ljajić Srbija do kraja 2019 uvodi 5G a BiH ima jedina 3G i sve tarife skuplje nego u Srbiji. Šta reći sem pljačka!
Kod ustaša i šiptara ne idemo. Vratit ćemo svoje more
Prije da ćeš sjedit i šutit dok vlada proda i ono malo što imamo. Ti da išta možeš promijenit, ne bi komentiro na Klixu.
Mozeš samo kitu u usta dobit, gubitnici
Za Tursku ne znam ali ja u HR jednostavno kupim karticu nekog od providera tako Tele2 kartica sa 10 Gb je 50kn a VIP neograničen internet 7 dana je 80 kn. Jedino sto treba provjeriti s lokalcima koji operater bolje pokriva područje gdje boravite. Svakako 90% ljudi s kojima komuniciram je Viberu, Whatsup pa ko me treba ili koga trebam to ostvarimo tako.
@politbiro povoljniji ti je eronet, za 10 KM neograničeno Internet i pozivi 10 dana
Istraživačko novinarstvo na nivou. Top ste nema šta.
Surfroam.eu Data sim kartica.. roamingu cijelom svijetu za 0.01 - 0.02 euro centa
Na vrijeme istrazujete
Bas u pravo vrijeme, onako pred sezonu i odmore u stilu Muje i Hase
Kakve gluposti to je nevjerovatnoooo... Pa u Hr imate turisticke pakete, neogranicen internet, Tele2 i T-Mobile sam koristio. Cak imate i 200minuta prema svim HR mrezama ukljuceno u paket (Tele2). Kosta 50 kuna (12.5 KM). Ko jos koristi ublehu od BH Telekoma u Hr da mi je znati...
Jeftino nema sto 1MB interneta u romingu 4,10 KM ...znaci otvoris klix 3x i stoja ode sad pasad
Nije to nista, u Svici 1MB 15 evra, doduse sa Austrijskom karticom, boga pitaj koliko je sa bosanskom
viber
Eronetov roamimg internet, mozda i najbolja opcija medju svim operaterima u Evropi. Za 15 km, 1GB saobracaja u roamimgu! Kad god pitujem za USA, prije sam imao T-mobile karticu i u USA je 45 dolara 3GB, sa Eronetom za 45 km imam 3 GB i mogu koristiti skoro svugdje u svijetu. Definitivno dobar izbor za sve koji putuju.
@Aoin Otidji u USA, Kinu, tursku, neku ne EU drzavu pa ces vidjeti koje pogodnosti ima Eronet. Ja ti govorim iz iskustva, zujim po cijelom svijetu i prije sam u svakoj drzavi morao kupovati lokalnu karticu. Sada koristim samo Eronet i roaming Internet...
@Aoin Vidi se ko je glup. Da roaming ne postoji nebi niko mogao razgovarati van svoje maticne mreze. U Europi postoji roaming i on je besplatan izmedju clanica EU. Otidji u Ameriku, Kinu, Tursku, itd, pa ces vidjeti koliko je povoljna pogdnost koju eronet nudi. Tvoja tvrdnja iznad i pokazuje samo nivo tvoje kulture i inteligencije... Pretpostavljam da si neko maloljetno deriste kojeg su roditelju zlostavljali dok je bio dijete pa sada ima brdo medicini poznatih i nepoznatih bolest.
Najjeftinija roaming usluga je WIFI