Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada cete mi vratiti mojih 30% odbitaka na famozni freelance porez! Javno kaze da je napravljen propust i da imamo pravo ali ipak ga u potpunosti moras platit! Mamu vam uhljebsku....!
Bosnjaci trebaju da izaberu nezavisnog kandidata za Predsjedništvo profesora Mirsada Hadzikadica, dosta ste nas palili nacionalizmom i lažnim obećanjima o radnim mjestima koja stvarate raseljavanjem omladine. #pravipredsjednik
Tako sto ste meni, a i ostalim freelancerima, naplatili porez retroaktivno, i iste te pare poceli trositi na vase predizborne kampanje.
Svaka cast g. Isović. U ovom vremenu povećati naplatu uz tolike probleme je za svaku pohvalu. Svi su uvidjeli Vasu stručnost i profesionalnost osim resorne ministrice. E to je vec drugi problem.
aidasrna, jebali te i g.Isovic i resorna ministrica.
Ovaj čovjek Hadzikadic će napraviti građansku mirovnu revoluciju, samo da mu se izboriti sa režimskim medijima i njihovom blokadom.
Uz ovo, svakako hvale vrijedno, trebalo bi paralelno i prikazati u šta se utrošilo toliko povećanje poreznih prihoda pa bi tek onda mogli donijeti pravi stav o tome. JER KOJA KORIST AKO SE OČERUPA PRIVREDA AKO ĆE TO JAVNA POTROŠNJA SVE PROGUTATI.
@@la porezna uprava ne odlučuje koliko ce se potruditi to odlučuju drugi. Oni su nadležni za prikupljanje prihoda.
Svaka čast Šerife, crno na bijelo i dušmani mogu samo da pjene
Penzije rasle 0%,plate 0%,ulozilo se u puteve 0% Sda= genocid
penzije jesu porasle vise nego za iciji mandad plate isto tako porasle, dodatno zakon o radu koji stiti radnika kao nikad do sad za puteve izdvojeno nekoliko stotina miliona maraka, ugovori potpisani, gradnja pocinje
Fadil umije nema šta