|

FOTO+VIDEO
/
Iskoristi svoju šansu na sajmu JobFAIR '12

Iskoristi svoju šansu na sajmu JobFAIR '12
0
Klix.ba
28.11.2012. u 14:54
1
komentara
0

dijeljenja
Iskoristi svoju šansu na sajmu JobFAIR '12
Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta JobFAIR '12 – Iskoristi svoju šansu! će se održati 3. i 4. decembra u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta, Kampus Univerziteta u Sarajevu, u periodu od 09:00 do 17:00 sati.
Ove godine na sajmu će svoje područje djelovanja i zaposlenje predstaviti sljedeće kompanije: QSS, ZIRA, Messer, Disti, Authority Partners, Walter, AtlantBH, HT Eronet i ComTrade. Kao i prethodnih godina, BH Telecom je zlatni partner sajma, a kao edu partner učestvuje kompanija Infobip. Tu se pridružuje i Clima-trade kao promo partner projekta.


Navedene kompanije nude zaposlenje studentima i diplomcima inženjerskih nauka, poput računarsko-informacijskih nauka, elektrotehnike, građevine, mašinstva i arhitekture. Pored ovih kadrova, kompanije učesnice zapošljavaju studente ili diplomce Prirodno-matematičkog i Ekonomskog fakulteta.


Projekt su podržali dekan Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu, Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo te rektor Univerziteta u Sarajevu, a dio je programa za poduzetnu omladinu. Program za poduzetnu omladinu je jedna u nizu aktivnosti koja se realizuje u okviru projekta koji finansira Vlada Italije, a implementira Svjetska banka u BiH. Osim toga projekt je podržao i Federalni zavod za zapošljavanje.Ovogodišnji JobFAIR donosi niz popratnih sadržaja, kao što su radionice, prezentacije kompanija i druge aktivnosti. Zainteresovani mogu ostaviti svoj CV na www.jobfair.ba, gdje su također dostupne sve informacije o sajmu.

Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...