Novembarski dani
6

Promo / Iskoristi popuste do 50 posto u McDonald'su

Iz vašeg McDonald'sa stiže iznenađenje za još ugodnije novembarske dane! Od 5. do 25. novembra McDonald's je svojim gostima obezbijedio uživanje u omiljenim sendvičima po super cijenama.

Pozivamo vas da posjetite naše restorane u Sarajevu, Titova 36 i Radon Plaza Nedžarići, te Mostaru u centru Mepas Mall kako bi ostvarili popuste do 50 posto na omiljena jela u 19 kombinacija.

Super prilika za Big Mac, McChicken, pomfrit i druge McDonald's klasike. Sigurni smo da svako može naći nešto za sebe. Ukupne uštede iznose 90 KM.

Da bi ste ostvarili popust potrebno je preuzeti kupone na http://www.mcdonalds.ba/ , Facebook stranici https://www.facebook.com/McDonaldsBiH ili Instagram profilu https://www.instagram.com/mcdonalds.bih/ i otići u najbliži McDonald's.

Ukoliko niste u mogućnosti isprintati kupone, onda je dovoljno je da njihovu fotografije preuzmete na svoje mobilne ili tablet uređaje, kako bi ih pokazali u restoranima i ostvarili pravo na popust.

Preporučujemo Vam i da preuzmete McDonald's mobilnu aplikaciju uz koju dobivate i dodatne kupone uz ovu akciju, te stalne kupone sa nizom iznenađenja.