Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sara a sto to \"mu\"?! Dobro si \"mu\" napisao!? Kao da ja branim ovdje nekoga!?
@Sarajevo Slazem se. Ali kakvo je \"svrsavanje\" na tudjim jadom?! Kao da ce nama biti bolje jer su oni pokradeni!? Naprotiv.
@Sarajevo, dobro si mu napisao, fakat su zatucani do daske. kod nas barem napadaju sve živo, pa čovjeku nekako lakše, jedino što se ovi naši puno ne trzaju na prozivke. onim konjima jel neko kaže to je iz sarajeva, gotovo, teheransko ne diraj. to stanje duha se ne može ni opisati, trebalo bi definisati posebnu kategoriju u literaturi.
@Mostar I kod nas kradu i sakom i kapom, to je barem jasno. Ali mi makar nismo zaludjeni pricom o borbi za narod i nezavisnost. Ako nista drugo, na nasim televizijama politicare javno prozivaju i pljuju zbog toga. U RS toga nema, a ni u HB koliko vidim.
@Mostar ma jasta je pasha moj! U nas revizija ne smije ni primirisati \"javnim\" preduzecima. ;)
hocu dijete od tebe, Dodo!
?????? Eto u nas bolje!? I ove kradje naravno nemaju na nas nikakve posljedice!? Cccccccc
Aferim Dodo, samo naprijed, povedi ih u nezavisnost hahahah Napravi im tu mrezu autopoteva hahaha svaka banka odbila STRABAG jer tender nije bio legalan,toliko o mrezi autoputeva. To Dodo,a sad im napravi medjunarodne aerodrome sirom sumske republike hahaha (svi aerodromi osim Sarajevskog negativno posluju,toliko o aerodromima u RS-u) e sad Dodo, reci im opet mi smo bolji dio BiH ( S.Cenic: RS pred Bankrotom, penzioni sistem pred kolapsom, rupe u budzetu, toliko o boljem dijelu BiH) i naravno Dodo, reci im da ces organizovat referendum (Dodik: mi treniramo narod) hahahaha
Hvala Dodiku na ovako temeljitom pljackanju svog naroda. Oni davali zivote, SDS cuvao za sebe, a Dodo lijepo u privatizaciju pa u svoj dzep. Svaka cast majstore. Samo nastavi, do posljednje pare.
Dodik je najveci saveznik BiH na duge staze. Kad on ode, RS ce biti gola ko pistolj i nestace u oblaku dima.
DODIK USVOJI MEEE!!!
I na kraju.....kad budes bjezao......zapjevaj im opet na kakvom vasaru .....Otiso sam jednog dana.....propala je koja banka.......:))))))))
To cobane......dusu im uzmi....popljackaj sve....moze ti se sad si taman potjero i strane sudioce a tvoji glupi fanovi ce ionako opet vikati da im je Sarajevo krivo za sve.......neka vam Dode sto godina :)))))
To Dodo care :)))) j...eb..i ih sve glupe u zdrav mozak. Moju punu podrsku imas, nek jedu korjenje na kraju hahaha. Samo ih guli Dooodooooo
samo 78.150 KM??? Pa prevario se gosp. Čeko. To je bilo po osobi i događaju