Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlasnici su ti naravno oni iz Banja LUke i preko DRine !! nisu oni džaba pokolj pravili
A ko su vlasnici AD \"Guber\"? Ima li srebrenicana tu ili neko sa strane?
crni guber, ima oko 40 izvora voda- ljekovitih voda- koje sadrže velike količine željeza u sebi... zbog toga, korito tih riječica potoka su CRVENI, a sama voda se pije na slamku, jer oštečuje zube i tu vodu prepisuju doktori- to je jedna od rijetkih voda u svijetu i jedina u Evropi kao takva :-) to nije obična \"zdrava voda ala torabi\" :-)
ma..icu vam je..be.em, taj turizam je bio razvijen i bez vas, banja guber je radila punim kapacitetom i voda je bila prisutna u evropi... sada ste vi sve to srusili da bi nam sad otkrivali toplu vodu, majku vam vašu, i tebe je INZKO DOSTA ništa nisi napravo samo si dosao zaraditi NOVCA bijedo jedna vidi se da si bio bijednik gore odakle si