Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priroda nije za svakoga, i sto je manje pristupacna privlacit ce samo iskrene ljubitelje. Najbolji dokaz tome je smece, plastika i boce koje se nalaze na svakom prirodnom izletistu ako se moze do istog doci autom.
U principu mi smo veliki seljoberi, zato priroda nije za nas.
Priroda je prelijepa. Na veliku žalost je teško tamo otići i odmoriti se jer svaki baja misli da njegova “muzika” iz auta treba da bude najglasnija. Sve je zagađeno plastikom i primitivizmom.
Bosna je prelijepa sa svojim sumama i jezerima, nema ljepse pitke vode nego tamo. Samo sto imate ljenguze koji ne znaju kako se turizam promovise.
Bilo bi dobro da se nesto konacno pozitivno desi u Kladnju.
Kupila sam med jedne prilike na Zlači, duboko negdje u šumi dok sam šetala od jednog pčelara. Odličan med sa posebnim okusom sa tog lokaliteta.
I ja sam od tog istog.Jelde da ima maslinasto-cadzavo-secerni okus??Bas je ono medski pravooo, kako treba da bude.Bukvalno se osjeti shmek Zlace :)
fino fino
Zlača jedan od najljepših zaštićenih pejzaža u BIH. Što prije Sarajevske turističke agencije trebaju taj lokalitet uvrstiti u ponudu. Savršenstvo od prirode, a u hotelu Zlača vrhunska hrana uz odlične cijene.
ZlaĆa. I inače, Zvjezdan Karadžić poznat od ranije po tome da nije u stanju voditi ni ministarstvo (prošli put kad je bio na čelu istog, idućem ministru trebalo godina dana samo da dovede u red rad istog), daj Bože da od ovih najava šta bude, posebno kad pogledaš da su mu koalicioni partneri Mirsad Kukić i Fahrin SBB
Koji su ovo LAŽOVI.Svake godine se nešto pravi evo 30 godina i nikad ništa.
Treba ovog ministra pod hitno uhapsiti zbog ovoga sto radi. Hoce da devastiraju prirodu kao sto su bjelasnicu unistili
Ovo je prelijepo. Ako sve bude ostvareno kako je planirano, to će biti jedna od najboljih turističkih destinacija u zemlji. Mada Bosna i Hercegovina ima mnogo neiskorištenog turističkog potencijala, tako da je ovakvih i sličnih ponuda može biti mnogo
Sve ćemo mi upropastiti.. Danas bio na Bistričaku kod Nemile.. Smeća tone,.. krkanluk teski.. Uključio agregat da bi mogao napajati motorić za ražanj i da muzika može da drma na 200 wati..
kakav ciganluk na mezaru boze sacuvaj
@Profes … To je po turskom obicaju da se stavi maHrama da se zna da je zenska osoba.
Bice za nekih 50 godina....
Tek će da postane nezaštićeno područje.Zaboravili ste napisati da se sve betonira i asfaltira a kockaste polupismene glave da sagrade vikendice.
Preljepo
Ja ciganluka na mezaru jadne djevojke.