Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izuzetno nekorektno ... predsjednik strane države došao da reklamira banku ... e sad, da smo mi država, ta bi banka bila kažnjena, ali pošto smo ništa (nismo ni banana država), nikom ništa ... a kamate su svugdje manje više iste
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
Draze Srbima kamata od 11% u Sberbanci :)...
hvala gospodine Erdoganu !!! Jedini covjek koji ima muda i pameti na daleko !!!
Ne kontam .. idi u Raffaisen tamo ti je kamata 9.5 % pa sta hoces bolan u Australiji je kamata 4.5 posto halo u Australiji ... I ti sad seres kao ne valja .. pa sta hoces da ti tursi daju pare koje su oni svojim radom zaradili .. da , da u tom smo najbolji .. daj donacijaaaa ..
Za nase privrednike kamata od 3% je spas, i to je cinjenica htjeli je vi prihvatiti ili ne...
ovo su opet izgleda oni krediti za podobne. kreditni odbor zasjeda u centrali SDA
Joj turci prestanite ulagat u nas molim vas!
Ma ne ostade nam nista vise
Sad se i kod jeben Turske zaduzujemo... ode sve u p.m....
Dzaba sredstva, krediti, kad su doprinosi veliki
jos sadake ... hahahahah to turcima treba uzet i nikad ni feninga vratit ko ih jebe svakakosu pljackali 500 god ovaj narod ovde
tebi sadaka kreditna linija od 50 mil. ? jest da nisu milijarde u pitanju, ali kako ja znam sadaka se daje bez očekivanja da će je osoba koja je prima vratit i to sa kamatama.