Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako hoces sta da unistis daj Bosnjaku iz SDA na upravljanje ...jos ako je istocna Bosna to ti je dobitna kombinacija za ovako nesto tj. katastrofu
sreca pa SDA ima vertikalu i najjaca je BiH stranka tj. motor drustva i nosilac razvoja....sta bi tek bilo da nema verikale?
@Tume . . . E moćna ti vertikala u 3 p.m. ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"obustavljena nakon što je izvođač radova, austrijska firma Strabag prekinula ugovor s Elektroprivredom BiH.....zbog čega je Elektroprivreda i prekinula ugovor." I KO JE PREKINUO UGOVOR??
Namjerno su nejasni!!!
To su ti naši vrli novinari. Pročitaš tekst i ništa ti nije jasno. O problemu pitaju Jerlagića i Kamenicu koji kažu da i ne znaju šta je potpisano. Osim toga, naš vrli novinar mrtav-hladan kaže da je Strabag bio spreman nastaviti projekat na svoju štetu od nekoliko miliona eura...ne znam jeli on uopće svjestan kakvu glupost piše.
ko li se tu od “našijeh lidera” ugradio, pa se onda popičkarali?
Ko kaze da propada? Pa otvorice oni radove opet pred izbore '18.
Cim se ovi sklone nastupaju brusilice firauna i ode ovo zeljeza opet u zeljku i krug zatvoren :D
strabag da nešto radi na vlastitu štetu... hahahhaaa... ono za šta je strabag poznat po cijeloj europi, samo ne kod naših konja, je claim management koji pri samoj ponudi u ladici ima deblji popis vantroškovničkih radova nego sam troškovnik... strabag je jedna od najvećih prevarantskih firmi u europi...
Elektroprivereda je leglo kriminala i to vec odavno bez obzira koja stranka upravljala njom. Dajte koncesiju privatnoj firmi pa cete vidjeti koliko ce to kostati. garantujem da sve ukupno nece kostati vise od 20 miliona EU a vjerovatno da se moze napraviti i za 15.
tiito napravio stotine mega centrala ,ovi skorojevici nisu u stanju ni da ih okrece pljuc---
Za ovo je kriv SDP i Zlatko Lagumdžija, isto kao i za 276 metara autoputa u 3 godine, hehehehehe Pametnome dosta!
moke na ciglana ma se vidimo
Čuj 12 miliona više od dogovorenog. Vidjeli ovi iz Strabaga da to kod nas tako ide pa da i oni omrse brke. Dobro je da nisu utrostručili izos...
Svega nam ponestaje, samo SABURA ne manjka. EllhamdulilaH.!!!
@Abdurahman Sucur allahu
Najbolje ekonomske pokazatelje u regionu imaju ovi sa "23% teritorije BiH".Svi oni koji misle da su Bosnje glupi grdno se varaju ili su sami glupi.Neka su raskinuli Ugovor.
Kako moze propasti nesto sto ne postoji? Da bi nesto propalo prvo mora postojati, a nijedan projekat za ovu hidrocentralu ne postoji, niti izvedbeni niti glavni projekat, niti građevinska dozvola! Bolje da ste formulisali naslov, kako je propalo jos jedno predizborno obecanje SDA govana! Sve dok je ovaca nece falit vune :D
Ovi naši dogovaraju poslove samo sa vec propalim firmama ili onima koje su na crnim listama i pod istragama...
Ima još vremena do Izbora 2018. Sve ove teme će se u međuvremenu "PONOVO" aktivirati kao i izgradnja drugih već najavljenih projekata. Kada se to desi, poznavajući naš mentalitet vladajuća struktura će se "ZABETONIRATI". So God help us!