Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četiri zvjezdice i polumjesečić
I sad bi trebali biti zahvalni sto nam stranci dolaze i uzimaju pare, poput Hiltona u Sarajevu, Starbucksa u Beogradu, i jos more stvari... Umjesto da jačamo lokalnu ekonomiju, mi uspjeh smatramo kad nam dodje svjetski kapitalista, poput ovog. Eto sad ce plaćenici imati gdje da se taguju, jer bez marke u džepu nikad i ne bi vidjeli ovaj ili sličan hotel negdje u svijetu.
@pbv Stranci i noće u ovim hotelima, tako da ne uzimaju oni nikome pare.
Bas dobro izgleds. Trebalo bi prvom prilikom otici na putovanje i isprobat ovu uzivanciju.
Banja Luka prekrasan glavni grad jedine, nezavisne, vjecne i ponosne Republike Srpske!
Vec gledam na pultu recepcine, najvece atrakcije "Muzej masovnih grobnica", "Muzej ukradenih automobila"
Ruglo, jel im to Brajkovic preporucio arhitekte
Eno meni se kuha sarđa
Svih 6 gostiju sa nestrpljenjem cekaju
Niko nema ko sta Srbin imade, Srbin ima samo kad komsije pokrade! Srbi majstori zanata svog, zene i djecu stavljaju u grob! Srbochetnici ratnici su pravi, al kad se neko naoruza bjeze ko mravi! Srbin crnu kozu i debelu cubu ima, Turski i Ciganski geni su u njima! Bili bi veliki ko Rusija i Kina, a ustvari su samo mala, bijedna i zadrta divljina!
@ServinKrade nije lako,biti opsednut toliko...
a gdje ce naci radnike ???????
msm radnike koji ce raditi u tom hotelu ?
Il mi se cini il se budi BiH polako. Lijepe stvari se desavaju u Sarajevu, a evo vidim i Banjoj Luci, volio bi da se svi gradovi aktiviraju vise.
Neće na žalost jer za NJIH su gradovi samo Sarajevo i Banjaluka ostačo ih ne zanima bitno je da se po entitetu samo u ta dva grada sve svodi i dešava
Naspram tuzlanskog Mellain-a ovo je prcija.
@Okrutni1Hamo nebeski srbi koji nisu makli dalje od laktasa na aparatima
Bome ze zahuktava nesto i u mom probavnom traktu...