Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poljoprivreda i proizvodnja organske hrane su najveći potencijali ove zemlje, pored turizma i energetskog sektora. Preko milion hektara poljoprivrednog zemljišta je neobrađeno a od onog koje se obrađuje samo 1% se navodnjava, što je mizerno u odnosu na zemlje EU. Nadat se da će neko od naših poljoprivrednika iskoristit šansu koja se pruža na SBF. Također i država bi trebala da se uključi kroz subvencije, pogotovo malih poljoprivrednika.
Bihaćki aerodrom će promjeniti dinamiku razvoja cijele krajine. Investitori i turisti iz muslimanskih zemalja dobiće novu favorit destinaciju .
Bitno je da se investira. Kao da je vazno od koga dolazi. Ne shvatam zasto ovoliko negativnih komentara!?
Smrdljivi arapi
@Brain_Drain Komentar je u skladu sa imenom komentatora.
Svako ulaganje u BiH je dobrodoslo, bez obzira da li dolazi od arapa ili nekog drugog!
Jasta je. A sto ne bi političari omogucili bosancima i Hercegovcima da ulazu??? Pokrenuti kakve fabrike da i drugi mogu zaraditi, da nisu gladni nego zatvaraju preduzeća i fabrike, sto mi treba neko sa strane da gradi???
@Brain_Drain Huh?
poslivne zene, mislite zene onih koji vole koze, hajde da i to vidimo...
eeee, to je već neštoooo....
Sve nake investicije nigdje para , koga ba vi ebete vise ... A , da je istina da sve prodajete arapima e to je istina samo se pojedinac bogati kakvi arapi i investicije . Bake i njegovi al shiddi lopovi !!!
Niko nasmijan na slici, pa ni onaj vještacki osmijeh.... 😂
E AraBkinje već mogu....
koliko ce me kostati kredit u bbi i npr. u unicredit banci?isto ce me kostati, kamatari bakirovi, to je bakirova banka samo su kamati dali drugo ime.
@brcak108 pa normalno, vraca nam sad pokradene donacije iz rata pere ih kroz investicije a glupani ne kontaju , kontaju blečci evo brace turakaaa, evo brace aaarapaaa
gdje su investicije, eno ih u srbiji, i turske i arapske, izvolite pa provjerite.
@OsmanCicvara Provjeri ti. Većina investicija i projekata fokusirana je na Bošnjake i dijelove Srbije gdje žive Bošnjaci,bar kad se radi o Turcima.
@Velez4za lkao sto sam i rece mozda u srbiji jeste ne znam gopvorim samo ono sto znam, najveci investitori u bih su austrija, srbija, hrvatska, slovenija, velika britanija, njemacka, italija pa tek turska itd. presmijesno.
SDA ekonomski "plan i program" , dovedi strance (okupatora) , a narod da im bude sluga u sopstvenoj zemlji.
Daleko vam kuća bila, jer dosta nam je i ovih domaćih Turko-Arapa, koje je Turska okupacija iznjedrila i ostavila iza sebe, a ne da nam još vi preplavite zemlju... Ustvari, neka vas, ali samo na području gdje žive Turko-Arapi...
@Jupii Da, eto njih i kod nas... Pa toga se ja i plašim... A za vas se niti malo ne plašim, niti ih se vi morate plašiti, jer neće vam identitet promjeniti...
@Jupii Demanriraju te bosanski velikaši Hrvatin Stipanić, Grgur Stipanić, Hrvatin Vučković, Vukoslav Hrvatinić, Stipan Hrvatinić, Vuk Hrvatinić, Grgur Pavlović Hrvatinić, Vlatko Hrvatinić, Pavao Hrvatinić, Hrvoje Vukčić Hrvatinić, Juraj Vojsalić Hrvatinić, Petar Vojsalić Hrvatinić, Balša Hercegović Hrvatinić, Matija Vojsalić Hrvatinić (osmanski kralj Bosne), koji su u kraljevini Bosni vladali od Kotor Varoši, Lašve, Ključa, Jajca, Uskoplja, pa do Glamoča i Livna.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jos jedno FANTOMSKO NASELJE kao ono kod TRNOVA od 4,5 milijarde :):):)