Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HIFA je veliki sponzor klixu. Svaki put kad god HIFA ima neku promociju oni iz klixa zaklucaju komentare da se nebi nesto ruzno reklo o hifi jel im daju dosta para svake godine za promociju.
@RibaMiloradDodika Pa to radi svaka firma. Jedan sponzorisani članak na Klixu košta 1000 KM + PDV i šta sad treba da daju tolike par ei da čitaju kako ti koji sjediš i drkas kod kuce yebeš ih?
HIFA OIL LOPOVI KOJIM SE ŠTELE SVI TENDERI ZA SIPANJE GORIVA U FBIH. TUŽILAŠTVA GLEDAJU I ŠUTE. HIFA, PLIVAJ U KRIMINALU DO ODREĐENOG VREMENA.
Ako mu ova firma bude kao gorivo nece daleko otici ...a i doveo je jaka strucnjaka ..Selam
Koja firma je sad na redu.Hifa Hifa oil euro metali euro pelet hp plus euro roal itd... tu ima poreska radit sta 10 godina.
vazduhoplovna akademija u tesnju pocinje sa radom :)
Nikad nisam sipao nit cu sipati SDA gorivo. Samo Petrol Max! Europska kvaliteta!
A kako bi bilo dboro da se zove HI-FI
Pa sto ga ne nazvaste Air SDA, i ptice na grani znaju da je tako....
Hifa je jedan od največih sponzora....
Bravo za Hifa Oil. Jedna od uspjesnih bosnjackih kompanija koja razbija mitomanije Hrvata u Hercegovini i Hrvata u Hrvatskoj kako su Bosnjaci zatucani, primitivni, neobrazovani, da samo kukaju, zale se, da nikad ne mogu uspjeti, a da su oni Hrvati sposobni, poduzetni, radisni, vrijedni, nikad jedne KM poreza nisu Hrvati platili. Sad Hifa vase pumpe po Busovaci i po Vitezu kupuje, jer ne znate raditi i propali ste kao sa Aluminijem i Hrvatskim postama
Ovaj hifa petrol je veliko smece znaci diesel ravan nuli
@Prvadrinskaudarna Pa lijepo piše HIFA OIL gdje ti pročita PETROL? Ti ne znaš pročitati i razlikovati dvije firme da znaš nešto o kvalitetu goriva. Hahahahaa
Ko god je ikada imao priliku saradjivati sa kompanijom Hifa-Oil, i ljudima iz kompanija vlasnika, vrlo dobro zna njihovu korektnost i profesionalnost u svakom vidu.
Kkjsjsjsjssjsjsjsj
Avioprevoz nije bas profitabilan posao....
Ne mere tako . Dogovorili smo 22 % nova ulaganja , 33 % poticaj našoj ''temeljnoj bošnjačkoj stranci'' a ostatak su troškovi.
Samp radite svoj posao i ne obracajte paznju na brojne Botove i Trolove po portalima .. njima je krajnji domet sendvic i sok i kenjanje ... cime god da se bavite Vasa stvar ...