Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konferencije, kongresi i sl. su, sa aspekta turizma, TOP of the TOP, i mnoge turističke velesile ulažu grdnu lovu nastojeći poboljšati ovaj vid ponude. Samo neobrazovani, glupi i zlonamjerni ne vide korist koju Sarajevo i BiH imaju od ovakvih skupova, ponavljam samo sa turističkog aspekta.
...aha evo ga opet FORUM... vec sam se zabrinuo, vec nekoliko dana nije bilo niceg novog o FORUMIMA...uh blago nama, ko sve dolazi na nase forume :-D ima da postanemo ko južna koreja
Doci ce, potrositi pare u hotelima, u prodavnicama, restoranima i odose, a nama ostadose pare. Prvi ja i moja sestra smo mnogo profitirali od ovogidsnjeg i proslogodisnjeg foruma. Ali kako ce to glupan kao ti shvatiti? NIKAKO.
damire, totalno mi mrsko ista tebi odgovarati...nek je tvoja i sestrina piljara bila uspjesna u mrvicama... zato nam u drzavi i rade samo pekare, ascinice i piljare...narod jos jedino mora jesti :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...Velika biblijska delegacija na Sarajevo Business Forumu 2014....
pa ta libija nije konsolidovala svoje redove a nama ko fol da pomaze?????
...ne bi se ja cudio da su ovi nasi vec isli i dole njima kmecati za sadaku i pomoc... uslo im to u krv jarane :-D
i to sto kazes ali sad da se dogovaraju neki poslovi hmmmmmm par drugara mi je radilo dole ali za naftaske kompanije u begaziju i kazu da sigurnsna situacija nije na nivou.jbg nije irak ili afghan ali ipak je rutavo
PRIKAŽI ODGOVORE (13)