Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi sto su ovi iz federacije popizdili hahahha.Pa RS posjeduje sva prirodna bogatstva pocev od el. energija rudnika itd.Jbg 24% je 24%.Znamo da vam je krivo ali sta je tu je :D
mislis mi bosanci posjedujemo sva prirodna bogatstva, a vi sa svojih 49% i ovi sa svojih 51% pripadate nama, samo je pitanje vremena kad ce entiteti da se ukinu, pa cemo lagano srbe u srbiju, hrvate u hrvatsku, a bosnjaci nek ostanu, oni ionako jedini vole ovu zemlju.
mnogo ste bogati kad imate vise milijardi duga kad vam ljudi rade za 400KM kad vam drot ima 600KM platu kad vecina nezaposlenih u drzavi dolazi iz vaseg entiteta, ne daju vam da protestvujete. Ni mi ne mozemo rec da smo bogati al barem nismo ograniceni kao vi.
pa koji je vama vise, sta rs sta nacionalni interes, gdje je tu DRZAVA BIH, dosta vise s tim entitetima, de shvati da ne postoji nacija ili drzava rs, vi ste pokrajina, dio VELICANSTVENE DRZAVE BIH, i sta se god bude radilo, iznad toga ce stojati DRZAVA BIH !!!
Vidim srbski nacisti preplavili moj komentar. Hej tatini, recite mi, posto ste toliki srbski nacisti, gdje je Zvornik? Zar nije u administrativnoj jedinici blentiteta rs! Sta je ROI od ove investiciji? Koje je amortizacija, 50, 80 ili 100 godina? Gdje je taj investijski proracun? Ciji se novac trosi za ovo; iz privatnog sektora ne! Ovi srbski nacisti (ciji roditelji rade u drzavnim iinstitucijama) sire laz, ono standardno bla, bla, bla. Nigdje fakte,fakte, fakte. Nista novo, kako onaj dobrica veli "mi srbi moramo tako dugo da lazemo, dok laz nebude istina"
@Bosanski Brod 100%....jarane budi pravi pripadnik svog roda i naroda pa kad prodju te cijevi pored bosanskog broda a ti exploziv oko sebe pa se samovazdusi...budi covjek nemoj biti pizda
ovaj ukrao od Harisa 100% BiH i od 100% ostade 24% hahaha. da ti ciko objasni ko su nacisti evo pogledaj sta kazu drugi : http://www.youtube.com/watch?v=60sUWSR6EMA http://www.youtube.com/watch?v=lFiDQMeST4o http://www.youtube.com/watch?v=0_bqdsDFnPw http://www.youtube.com/watch?v=-VghHABmD_c
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baale mogu vući gas jedino od Turkmenistanske braće.
...A Turska po plinu druga najbogatija zemlja Evrope. Rokni se degenu.
@ Glas Nečega Papak jedan , pogledaj ovu listu pa mi se onda javi: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_natural_gas_proven_reserves Veće su zalihe Hrvatske, nego Turske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni koji vjeruju ovim lazima mora da nepoznavaju ekonomska pravila. R BiH im prikljucak sa ruskim gasom kod Zvornika (ima vise nego dovoljno kapaciteta). Jedino sta fali jeste kupci za gas. Pored toga ovaj "nacisticki" projekat je osuden na propast. Zaobilazi Tuzlanski kraj (vazi kao razvijeniji kraj od Banja Luckog). Sta ako Bosnjaci i Hrvati u Brckom blokiraju izgradnju. O kakvoj inudustriji sanja ovaj tip? Nikad nije bilo potraznje i nece je bit u skorijoj buducnosti (min 10 god). I ko ce ovo financirat? Mi koji placamo porez. Jesam za svaku investiciju koja dode u BiH. Ali ovo je ocevidno stela gdje ce se sa drzavnim parama gradit nesto, a vecina tih para ce zavrsit u dzepovima "postenih" politicara.
ovo nije investicija za bih nego za rs koja ce imati gas za 30% jeftiniji a federaciji ce prodavati po trzisnoj cijeni.da li razumijes da ce federacija razvijati rs