Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od nekadašneg kina do nekadašnjeg benzina he he
Sead Živalj ranije je za Klix.ba kazao da je kompanija 2015. godine u postupku javnog nadmetanja kupila nekretninu kino Una u centru Bihaća, koje već nekoliko godina nije u funkciji.NIJE U FUNKCIJI ALI ZATO JE KINO U BINGU U FUNKCIJI I IZMISLJA SVEMIRSKE CIJENE ULAZNICA.ZADNJI PUT SU MI DJETETU NAPLATILI 10 KM CRTANI MALI PRINC KOJI SAM JA MOGAO SKINUTI S TORENTA.ALI SU UPAKOVALI TO SKOLSKOJ DJECI I AKO NE POSALJES DIJETE GLEDAJU TE KAO NENORMALNOG COVJEKA.
krajina kasni ko hidzretski kalendar
Ljudi moji hajmo se vise jednom pokrenuti.Osnovati nesto javno preko facebook-a da se pokrenu protesti i rusenje ovih mangupa, evo ja sam za, a pretpostavljam da je jos dosta ovakvih kao ja.POKRENIMO SE VEC JEDNOM ?
@skytech Trazite li jos radnika 😉
@skytech ima li iko da je jebeno za DA POKRENEMO NESTO PROTIV OVIH ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa zar ovaj projekt nisu najavili prije 2 godina, tek se doslo do urabinstickog projekta ? haahahahha